Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mysliwy Dostrojen, snajper
raffal
post 13.02.2008 - 13:07
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2764

O k***...

Wczoraj wykonalem trening.....dzwieki.....wywalilem mysli...energia......po wszystkim poczulem sie czysty w chwili danej przejrzysty....poszedlem spac drzysty...*** przejrzysty.

Dzisiaj wstaje jem sniadanie , kawka jakis tel beznadziejny do pracy.....ale nastroj i samopoczucie super...

i wlasnie sie zaczelo dostrojenia juz mielem to kilka razy.........oblewa mnie pot i rozpiera cieplo...czuje kolysanie i charmonie i milosc i radosc ..o k*** az pisze bo musze sobie ulzyc....bog mi laske robi....wiem ze obe maniacy tak czasem maja....darek mnóstwo tego mial

ale po co to pisze ..aaa zeby sobie ulzyc...no tak...boze jak mi dobrze boze tak mi rob

i moja refleksja . zaczynam dochodzic do wniosku ze ja staje sie maniakiem tych wlasnie dostrojen tego wlasnie spontanicznego przeplywu......jakbym dawal sobie w zyle energie ciepla....az mam dreszcze .....moze juz tylko o to chodzi....nie chce przesadzic

Prosze piszcie tu o swoich nie doswiadczeniach a wlasnie takich dostrojeniach a moze to zaraz skasuja no trudno ale troszke mi ulzylo....az mi sie sie rece trzesa ale cieplutko normalnie mnie zlalo cieplo ufff
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Aloha
post 14.02.2008 - 12:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2007

Ale to taka wibracja i przyjemnosc,ze mocne slowo O Kurwa! wiele oddaje z tego wrazenia(pozyteczna mantra do budzenia kundalini;)
Jak energia pójdzie w góre to sie jest na haju:)) Mnie przy takich okazjach w budzie cpunstwo zarzucano i mialem problemy bo zamiast sie tlumaczyc miche hahalem jak po trawie(ostatecznie uznano mnie za czuba i traktowano z dystansem).

Kilka dni temu szef sie mnie spytal co biore bo mi sie oczka swieca i zrenice jakies takie wieksze...ale generalnie nie chcial wnikac bo byl zadowolony,ze mam wiecej energii do pracy;ale bywalo i tak,ze za cholere nie moglem sie skupic na wykonywanej czynnosci bo sie rozplywalem w ekstazie.

Jest taka wzmianka gdzies w Biblii,ze Apostolowie po spotkaniach z Jezusem dziwnie-odlotowo sie zachowywali
i ludzie wolali: "Patrzcie-oni sa upici mlodym winem!"

PS. Raffal nie zdziw sie jak zlapiesz depreche kiedy to sie uciszy(Twoje wibracje sie zmienily i nigdy juz nie beda takie same jednak wiele rzeczy po tym zacznie wychodzic i sie oczyszczac).Pozdrawiam!

A tu cos w zwiazku z powaga sytuacji : http://www.wsku.yoyo.pl/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic