|
Każdy człowiek ma towarzywstwo astralne i jest to niestety negatywne naogół i to towarzywstwo potrafi wyczyniać takie numery o jakich tobie Majster się nawet nie śniło ,ale wszystko jeszcze przed tobą no i dzięki za komplement To, że ktoś piszę w sposób interesujący i przekonywający, a nie powiem Ty tak właśnie piszesz Natomiast to już są kompletne bzdury: Naprawdę chłopie spójż na swoje posty, gdybyśmy mieli uwieżyć we wszystko co mówisz, to każdy z nas zamknął by się w domu a na głowie nosił czapkę z aluminiowej folii i do tego nie spał 24/7.-nie mam pojęcia na jakiej podstawie takie wnioski wyciągnąłeś. Czytnij sobie ten temat :http://www.niewyjasnione.pl/Ratunku%21Ktos_z%C5%82y_odwiedza_mnie_w_nocy%21%21%21-t5413.html To tylko fragment z tego tematu :Mam duży problem i bardzo prosze o rade.Otóż od kilku lat(z róznymi odstępami)COŚ złego przychodzi do mnie w nocy gdy zasypiam.Czuje na sobie ciężar i obecność sama nie wiem czego lub kogo ale WIEM że jest to ZŁE i chce mi zrobić krzywde.Nie moge sie wtedy poruszyc ani krzyczec i czuje że uciekają ze mnie siły życiowe-mam wrażenie że umieram!!!Nawet nie wiem z kim moge o tym porozmawiac,do kogo sie udac.Boje sie że kiedyś nie starczy mi sił i to COŚ wygra z moim oporem!!!!!!!!Jak sie tego pozbyc???!!!!!
|