|
|
21.03.2007 - 15:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam,czytam to forum od pory jego pierwszego raczkowania,myśle żę wszystko na temat Obe . LD zosatło juz napsiane(mówię sprawch do tej pory odkrytych)
Ale nie o to mi chodzi.Napisałem ten teamt abyście zamieszczali w nim,wasze własne sposoby ,treningi i doświadczenia,czego unikać ,od czego stronić ,nie chodzi mi tu o utarte schematy takie jak np"musisz bardzo chcieć i w to wierzyć",ale własne metody zdobyte na podstawie własnego treningu. 1.(OOBE) Obudż się tak jak do techniki 4+1 ,po 4,5 godzinach ,najlepiej samoczynnie,nie rozbudzaj się ,pochodż przez chwilę po domu,załatw potrzeby fiziologiczne,jeżli owe wystąpią(: ,nie kładż się spowrotem do łóżka ,znajdż sobie inne miejsce na spoczynek,może być nawet podłoga,jeżli spałes pod kordłą przykryj się kocem,jezli miałeś miękką poduszkę ,połóż się na twardej,Ta technika nie pozwoli ci szybko zasnać ,umysł nie będzie przystosowany do tak drastycznej zmiany,połóż sie i próbuj zasnąć ale śwaidomie,na mnie to skutkuje ,kładę się na plecach ,próbuję zasnąc ,po chwili zdaję sobie sprawę że złapał mnie paraliż,"przychodzą" hipangogi po czym wychodzę z ciała,Pochwalę się że już wyszedłem 3 razy stosując tą technikę. 2.(LD)Przed położeniem się spać ,załatw wszystkei sprawy związane z dniem jutrzejszym,jeżlie chodzisz do szkoły,to przygotuj sobie ubrania (by potem na latać ja oszalały),jeżli masz sprawdzian to naucz się na niego,spakuj ksiązki,jest to dobra metoda bo mózg nie jest zajęty sprawami niepotrzbnymi,staraj się nie jeść 2 godziny przed snem p.s to ja tyle,pozdrawaim |
|
|
|
![]() |
25.03.2007 - 02:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
latwiej sie zapada w sen jak sie zatrzyma oddech na wydechu. trzena oddychac wolno spokojnie i plytko. nie mozna sie ruszac bo to przyspesza oddech. jak sie oddycha to trzeba robic przerwy na wydechu a nie na wdechu to znaczy wdech-wydech-przerwa a nie wdech-przerwa-wydech.
|
|
|
|
ketrab Metody zdobyte na własnym doświadczeniu 21.03.2007 - 15:54
strapped muzyka. juz gdzies byl ten temat ale to jest spos�... 24.03.2007 - 13:27
Dominikoobe A jakie kawałki Neurosis proponujesz? 24.03.2007 - 16:14
strapped w moim przypadku to płyta ''The Eye Of Ev... 24.03.2007 - 18:31
SORROW Może to zabrzmi dziwnie, ale ja proponuję : pogo... 24.03.2007 - 20:55
daywalker Mam podobna metode do bartka, tylko po okolo 4 god... 25.03.2007 - 02:23
Ketrab Wczoraj odkryłem(chyba?(: ) zajebistą metodę... 17.06.2007 - 11:23
focus_oobe to ja opisze tutaj moje pierwsze wyjscie i okolicz... 17.06.2007 - 13:14![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |