Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Black Orange, czyli demo mojej kapeli :)
silverek84
post 15.02.2008 - 09:09
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Witam !!! :)

Po dość długim czasie wreszcie udało nam się nagrać pierwsze demo. Niestety pech tak chciał że gitary i perkusja nagrywane były w bardzo kiepskich warunkach - garaż w którym ręce dosłownie odmarzały z zimna więc nie jest tak jak bym sobie tego życzył. Wkradło się troszkę nierówności oraz brzmienie również nie powala. Z kolei wokal i skrzypce były nagrywane już w bardziej studyjnych warunkach więc brzmią o wiele lepiej. Faktem jest że Ela nasza wokalistka podczas sesji miała jeszcze chore gardełko ale i tak myślę że dała radę. Oczywiście jest to pierwsza faza naszych nagrań więc z czasem na pewno wniesiemy wiele poprawek. W tej chwili chciałem zaprezentować wam 3 utwory. Tyle w tej chwili nagraliśmy. Niebawem postaramy się się nagrać resztę utworów oraz poprawić to co w tej chwili nam się nie podoba.

Utworów można posłuchać na ---> www.myspace.com/theblackorangeband

Podaję jeszcze adres naszej strony internetowej ---> www.blackorange.republika.pl
na której można dowiedzieć się nieco o naszym zespole oraz zapoznać się z tekstami.

Zapraszam wszystkich do wyrażenia opinii na temat tego co robimy, zarówno pozytywnej jak i tej negatywnej.

Pozdrawiam Marcin :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silver
post 18.02.2008 - 20:24
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2344

Poprawić wokal i będzie git. Muzyka całkiem dobra. :)
Niech żyje alternatywa!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic