CYTAT(Torbiarz @ 18.02.2008 - 20:40)

Majster, w porządku. To możliwe. Więc może pomożesz mi je odróżnić albo podasz jakiś link?
To dziwne, niektórzy piszą o tym aby myśleć i wizualizować a inni o tym aby wstać jak to z tym jest?
Czytałeś chyba wszelkie porady? Mam nadzieję, że tak. Jeśli nie pamiętasz to wyjaśnie tak raz dwa. Stan w którym nasze ciało śpi a my przetrwaliśmy moment zasypiania. Po to właśnie wstajemy w środku nocy rozbudzamy się i później kładziemy by ciało szybko usnęło a jednocześnie jesteśmy już na tyle wypoczęci by móc zachować świadomość (ja na szczęście już 4+1 niepotrzebuję :) ) No więc to jest moment w którym wszystkie albo prawie wszystkie bodźce z c.f. zostały odłączone. Wizualizację stają się realistyczne na maxa a jeśli ich nie ma, widzimy idealną czerń. Nucone melodie sprawiają wrażenie granych naprawdę (uwielbiam tak leżeć i po prostu grać sobie muze w głowie, nie wychodzić, nie wizualizować tylko słuchać muzy :P ). Sam musisz to przejść by wiedzieć. Najlepiej na początek 4+1 i leżeć, leżeć, leżeć. Bądź cierpliwy to napewno Ci się uda. ;)