|
|
27.03.2007 - 09:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Tym razem postanowiłem udać się do Focus 34 czyli obszaru tzw. Zgromadzenia. Jako że nadal nie osiągam OOBE to uzyłem metody Moena. Podczas dostrajania pojawiło się dwóch przewodników. Zrozumiałem z tego co mi mówili że wreście tam się zdecydowałem udać. Jak wyraziłem prośbę o zaprowadzenie mnie tam znaleźliśmy się na jakiejś dziwnej płaszczyźnie jakby zawieszonej w powietrzu na tle jakiś chyba konstelacji. Rozglądnąłem się tam i zauważyłem jakąś dziwną istotę nie potrafię nawet opisać jej wyglądu. Zacząłem się jakoś źle czuć, coś mnie wewnętrznie ciągnęło spowrotem. Nie chciałem tam dłużej siedzieć pożegnałem się z przewodnikami, jeden z nich powiedział żebym nie odchodził ja odpowiedziałem że jakoś niekomfortowo się czuje i musze wracać. Spróbuje następnym razem się tam znowu udać. Może to odczucie jest tylko na początku przez zmiane systemu energetycznego czy z jakiegoś innego powodu i zbyt szybko się wycofałem ??
|
|
|
|
![]() |
28.03.2007 - 00:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
No wlasnie, zawsze sie zastanawialem, czym rozni sie metoda B.Moena. W sumie myslalem ze to podobne zjawisko, jednak osiagane inna droga. Chcialbym sie ciebie zapytac, czy na poczatku twojej relaksacji, ciemnosc ktora jest przed twoimi oczyma staje sie trojwymiarowa, i wizualizujesz wtedy spotkanie z pomocnikami , jakies miejsce? Dostrajasz sie w pewnym sensie do nich? Oraz jak odczuwasz to doswiadczenie. Masz poczucie ciala fizycznego, a wszystko dzieje sie w twojej glowie, czy bardziej jak w LD, oobe nie masz czucia i bierzesz udzial w danej sytuacji w 1 osobie. Aha oraz czy korzystasz z nagran hemi-sync. To chyba tyle, chodzi mi o doklany opis, od twojego dostrojenia, do zakonczenia podrozy. Z gory dzieki, pozdrawiam.
|
|
|
|
r_m Focus 34 27.03.2007 - 09:00
Militar CYTAT(r_m @ 27.03.2007 - 10:00) Tym ... 27.03.2007 - 18:55
r_m ;]
Odnośnie ps. Millitara:
Współpracy z przew... 28.03.2007 - 10:23
Dominikoobe może odpowiedź nie do tematu ale co tam..
więc ... 30.03.2007 - 20:11
r_m Bez książki raczej ciężko coś wynieść z tyc... 30.03.2007 - 21:25![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |