|
|
21.02.2008 - 13:45
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam.
Jak to zwykle bywa w tym dziale temat ten zakłada początkujący, którego dręczą pytania. A to w tej chwili spokoju najbardziej mi nie daje: Jak rozpoznać wibrację? O de mnie-(4+1)-Jako że doświadczenie jeśli chodzi o praktykowanie mam nikłe ot co raptem 3 próby...po około godzinie leżenia..moje ciało traci delikatnie czucie..następnie kiedy to już czuje się zdecydowanie rozluźniony..przechodzę przez kilka wizualizacji lub kiedy jestem w ich trakcie..czuje delikatne szarpnięcia nóg a że do końca nie wiem i to jest mój problem czy jest to po prostu normalna reakcja organizmu na długie leżakowanie w tej samej pozycji czy może już te słynne wibracje..dwukrotnie z relaksacji wyszły nici bo moje serce zaczynało bić jak oszalałe..lecz za trzecim razem poddałem się temu..w życiu nie czułem się tak bliski snu a jednocześnie świadomy..w głowie wyprodukowałem wizualizacje z huśtawką pojawiały się również obrazy tak jak bym przedzierał się przez czarną ścianę i rozdzierał ją rękoma..przepychał się..po czym pojawiało sie białe oślepiające światło i tak kilka krotnie sceny się powtórzyły do tego stopnia że już nie wiedziałem czy to sobie wyobrażam tak bardzo tego chce czy na prawdę coś się działo...po chwili skończyło się być może dlatego że zwątpiłem gdyż nie czułem niczego szczególnego..robiłem wszystko co mi tylko przyszło do głowy: I co?-------> I nic.Po dwóch godzinach prób..poddałem się i przekręciłem na bok.Czy tego żałuje? Nie..pozwoliło mi to uzyskać cenne doświadczenie choć do tej pory dręczą mnie pytania co źle zrobiłem..czy byłem blisko..czy to były wibracje? Mimo wszystko nie sądzę by to co czułem było wibracjami..Choć wiem doskonale że niekoniecznie muszą się pojawić podczas wychodzenia z ciała.Motywacje mam odpowiednią..kiedy zaczynam akcję jestem zawsze święcie przekonany że za jakiś czas spełni się moje pragnienie. Na koniec-Był bym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc..zwłaszcza jeśli chodzi o wibracje..i wyczucie tego momentu kiedy to trzeba zacząć już działać..uważam że wiedza odnośnie odczucia wibracji w jaki sposób je rozpoznać..pomorze mi udoskonalić technikę. Tak więc kolejny temat z serii HELP..z góry dziękuje wszystkim szczęściarzom którym się udało jak i osobą o większej wiedzy ode mnie za wszelaką pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
21.02.2008 - 15:22
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to kolejna indywidualna sprawa xD gdy ja po prostu leżę i wpatruję się w ciemność to dosłownie 5 minut z zegarkiem w ręku i już słodko sobie kimam ;P
muszę skupić wszystkie myśli na jednej, oczyścić cały umysł i pozostawić w głowie tylko chęć wyjścia, jednocześnie o tym myśleć... i jednocześnie nie myśleć. wiem że przeczę sama sobie ale nie potrafię tego opisać słowami ;P jak mnie oświeci to napiszę ;] |
|
|
|
Włóczykij Wibracje. 21.02.2008 - 13:45
Silverka Po prostu bedziesz wieedzial kiedy bedzie pora wyj... 21.02.2008 - 13:56
grzee tak jak powiedziała Silverka, jest to całkowicie... 21.02.2008 - 14:34
vegnagun Jakiś czas temu, ktoś na forum pisał i zapewnia... 21.02.2008 - 14:53
grzee takie szarpnięcie w nogach to może być impuls w... 21.02.2008 - 14:57
Włóczykij O dziękuje wszystkim za rady i taką szybką reak... 21.02.2008 - 15:19
ReCaLL Ja moge dodac ze cale oobe polega na kontrolowaniu... 21.02.2008 - 15:24
grzee namieszałeś xD
podświadomie to my ciągle wycho... 21.02.2008 - 15:26
Włóczykij Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale króciutko... 22.02.2008 - 15:14
Silverka Te dzwieki to normalny stan przy relaksacji. Bedzi... 22.02.2008 - 15:58
smileygbmw Heh, ja w Swoim temacie pytałem jak osiągnąć w... 22.02.2008 - 20:14
Włóczykij smileygbmw-może i nie jestem ekspertem ale uważa... 23.02.2008 - 13:17
Michał mażyciel Ja też bym chciał spytać o wibracje bo jeszcze ... 23.02.2008 - 14:13
Cibola CYTAT(Włóczykij @ 21.02.2008 - 13... 24.02.2008 - 14:02
Włóczykij O.MG. Jaki ja głupi byłem że takie bzdety uwarz... 26.02.2008 - 03:36
JohnnyWR To ja mam pytanko co do wibracji...Dzisiaj zaliczy... 26.02.2008 - 16:40
ozim A ja mam trochę pytanko z innej wanny,ale tej sam... 26.02.2008 - 22:42
sir tup2s JohnyWR po prostu sie nie dostroiłeś i nie prze ... 27.02.2008 - 03:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |