Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Witam Jestem Nowy I Mam Pare Pytań
Pavlo
post 23.02.2008 - 21:29
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3653

Witam jestem nowy na tym forum, OOBE zainteresowałem sie jakieś 2 dni temu.Przepraszam że robie nowy temat, przeczytałem dużo tematów na forum dla początkujących ale mam jeszcze parę pytań na które nie znalazłem lub nie jestem pewien odpowiedzi. Oto one:
1.Czy po oderwaniu się od ciała fizycznego jesteśmy w tym samym "wymiarze", to znaczy czy jesteśmy nadal tam gdzie byliśmy tylko że jako "niewidzialna bezkształtna masa:P" czy jesteśmy w zupełnie innym świecie bez ludzi zwierząt itp.? Wiem że to głupie pytanie ale przeglądając forum nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.
2.Czytając forum znalazłem posta gdzie ktoś napisał że im wcześniej się zacznie przygodę z OOBE tym łatwiej,ale czy 13 lat to nie za mało :/?
3.Czy jesteście w fizycznym świecie nękani przez duchy itp.?(wiem że to sie może wydawać głupie ale mimo to zastanawiam się nad tym)
4.To się wiąże z pytaniem pierwszym, jeśli ciało astralne zostaje w tym samym "wymiarze" co ciało fizyczne to czy próbowaliście sprawdzać autentyczność tego świata idąc gdzieś gdzie was jeszcze nie było, a gdy powróciliście do ciała to czy poszliście do tego miejsca i czy zgadzało się to z wyglądem tego miejsca w OOBE?

Z góry dziękuje za odpowiedź i jeszcze raz przepraszam że zrobiłem nowy temat ale nie znalazłem odpowiedzi w innych tematach.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic