oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ulotki, Jak każdy to my też
adrian_01
post 23.02.2008 - 22:00
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Właśnie przyszedł mi do głowy pomysł na ulotki o oobe każdy kto może to wydrukuje i porozkleja gdzie może.
myślcie że wypali?? anarchiści mają ulotki to czemu my nie
tylko trzeba by było ustalić jaka będzie zawartość jak wypali to wydrukuje i porozklejam na mieście i tu i tam
Co o tym sądzicie taka mała akcja zachęcająca porozdawał bym również przed kościołem ale księża uznają to za prowokacje
Proszę o szczerą opinie
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 23.02.2008 - 22:17
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No dobra ulotki możę być... Ale po co? Czy zadałeś sobie najpierw to jakże podstawowe pytanie od którego (moim zdaniem) powinno wszystko się zaczynać? PO CO TE ULOTKI?! Co my jak świadkowie jehowy jesteśmy???!!! NIE, NIE, I jeszcze raz nie. Wystarczy juz, ze Darek wpadł na pomysł OBE rebli. Jeszcze ludzie pojmą nas jak jakiś świrów. Nie, gorzej! Jako jakaś sekta!!! UUUU no to na dobre jednak nam nie wyjdzie...

MOJE ZDANIE: JESTEM JAK NAJBARDZIEJ NA NIE!!!

P.S.To jeszcze nie ten czas... OBE nautyka dopiero raczkuję... Zresztą, chyab był już taki jeden co pokazał, ze umie robić cuda, uzdrawiać, pokazywał jak chodzić po wodzie, jak przerabiać wodę w wino i takie tam. I co?! Uznali Go za wariata i ukrzyżowali... Cokolwiek by to nie znaczyło i jakikolwiek miało sens do tych ulotek xd

Hehe, tak sobie myślę: najpierw TVN i rozmowy w toku, teraz ulotki; to co będzie następne? Projekty bilbordów? Kołpaki w kształcie tego ludzika na górze forum? Czy może napis na pudełku od kawy: "Miłego fazowania ;)"??? Ludzie ogarnijcie się! ZAcznijmy może najpierw wychodzić, doświadczać, badać i opisywać.... A ludzie zainteresują się sami...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park