oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ogromny Problem Z Ld I Oobe., Nie rozróżniam ich, nie mogę wykorzystać LD do przejścia w OOBE.
blazibboy
post 29.03.2007 - 16:06
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Siema. Kiedy? ju? napisa?em podobny temat, ale nie opisa?em tam w pe?ni mojego problemu, tak jak powinienem. W dodatku ostatnio wypróbowa?em wszystkie znane mi sposoby z LD do OOBE, co te? jak zwykle nie przynios?o ?adnych skutków. Opisz? moje dzisiejsze do?wiadczenie.
Po?o?y?em si? normalnie spa?. Obudzi?em si? o 4 w nocy, co cz?sto mi si? zdarza. Próbowa?em z powrotem zasn?? - na daremno. Mam du?e k?opoty ze snem, tote? postanowi?em (jak zawsze w takich sytuacjach) poczyta? jak?ch? ksi??k?. Robi?em to dosy? ?wiadomie, w du?ym stopniu by?em skupiony na tym o czym mowa w ksi??ce. Stwierdzam wi?c, ?e niechcianie rozbudzi?em umys? jak przy technice 4 + 1.
Z powrotem po?o?y?em si? oko?o pó? godziny pó?niej. Jak zawsze po technice 4 + 1 jakby we ?nie (lub na jawe, w?a?nie z tym mam ogromny problem) pojawi? si? ten pisk i dopad? mnie parali?. Po chwili znalaz?em si? we ?nie. By?o to LD, które mam prawie zawsze po technice 4 + 1. My?l?, ?e by?o ca?kiem "wysoko?wiadome". Na pocz?tku popróbowa?em kilku rzeczy z którymi mam k?opot w rzeczywisto?ci, a które wymagaj? wyczerpuj?cego treningu. Nie by?o ?atwo! Po chwili przeteleportowa?em si? do innego miejsca. Tam wpad?em na pomys?, aby spróbowa? przej?? do OOBE. Wypróbowa?em nast?puj?ce techniki: chodzenie do ty?u (w pewnych momentach wr?cz bieg?em), kr?cenie si? wokó? w?asnej osi, nag?e wyrywanie si?. Niestety. Po ka?dej z tej technik budzi?em si? w drugim ?nie, le??c w ?ó?ku i maj?c parali?. ?ni?o mi si?, ?e mam nawet hipnagogie mimo, ?e w rzeczywisto?ci ich nigdy nie do?wiadczy?em. Z powrotem mia?em zwyk?e LD. Nie wiem jak to jest "wychodzi? z cia?a", ale podczas ka?dej z tych prób mój umys? oszukiwa? mnie tym, ?e w?a?nie dokona?em projekcji astralnej. Mia?em ju? tego do??. Próbowa?em si? obudzi?. Po oko?o pi?ciu próbach i fa?szywych przebudzeniach w ko?cu uda?o si?.
To ju? si? robi denerwuj?ce. Wszystko mi si? ?ni i nie potrafi? okre?li?, czy osi?gn??em sukces czy nie. Kiedy pierwszy raz sporóbowa?em techniki 4 + 1 ten pisk i parali? by? bardzo ?wiadomy! Szybko si? z niego wybudzi?em (wiadomo - strach) i nie mia?em ?adnych hipnagogi. Teraz kiedy próbuj?, ten stan po prostu mi si? ?ni.
No wi?c tak wygl?da mój problem. Postaram si? go sam rozwi?za?, ale by? mo?e kto? z was potrafi mi jako? pomóc. Wiem, ?e sam znam siebie najlepiej i powinienem "eksperymentowa?", ale chc? zredukowa? czas potrzebny na to. Z góry dzi?ki. Jak znacie jeszcze jakie? techniki z LD do OOBE, lub wybudzania si? z LD to piszcie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
profesjonalistka...
post 29.03.2007 - 20:18
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Tez mi sie to wszystko kreci i mam problemy z rozroznianiem co jest fikcja a co prawda. dzis akurat tez kolo 4 mialam "cos", ale nie wiem co to bylo... Musze chyba jescze raz przejsc przez cala lekture o tych zjawiskach i dokladniej im sie przyjrzec to moze sie dowiem o co w tym wszystkim chodzi ic o wazniejsze naucze rozrozniac
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park