|
To jest właśnie odpowiedz na pytanie "Po co znowu nowe forum?" zadane przez użytkownika, którego nicka tutaj nie przytoczę w temacie przeniesionym już do kosza. Trolle, spam, brak profesjonalizmu, posty typu "Ja też, ale fajnie, spróbuj 4+1, na mnie nie działa, na mnie działa itd. Po **** komu 50 jednozdaniowych wypowiedzi? Lepsza 1 profesionalna i z sensem. Regulamin wisi wszystkim, kur*ami można rzucać bez opamiętania, obsmarowywać wszystkich po kolei też można. Ci co chcą do czegoś konkretnego dojść zaraz są stłamszani przez jakiś troli-negatorów, którzy tylko negują, że aż rzygać się chce. Były osoby, które chciały porządek zrobić, ale władzy im nie dano niewiadomo dlaczego. W hyde-parku pisze się więcej niż na głównym forum, a ortografia i przecinki to już chyba miliard lat temu wyginęły śmiercią tragiczną. Albo podzielicie jakoś konkretnie to forum i wprowadzicie jakiś rygor albo możecie zmienić nazwę na dzieci_neostrady.pl
Popatrzcie sobie na poziom for zagranicznych o tej tematyce. Po kilkanaście moderatorów, a posty długie na pół ekranu pisane piękną angielszczyzną. Chlew robicie z tego fajnego miejsca i tyle. Popatrzcie sobie jak wyglądały tematy sprzed powiedzmy 8 miesięcy i zobaczcie w jakim kierunku zmierzacie. Wpiszcie sobie k***, ch*** w wyszukiwarce i zastanówcie się trochę...
|