|
Hehe, Starze drogi ludziska podłapali Twą odezwę i jest Okej . To prawda , jako moderatorzy jesteśmy zbyt łagodni .Ja na przykład przez kilka miesięcy pomimo ''lekkich'' sporów z userami nie dałem żadnego ostrzeżenia, żadnego bana . Przestawiam, zamykam tematy , ale myślę,że też nie można przesadzać . Nie trzeba cenzurować wulgaryzmów.Niektórzy muszą w ten sposób się wypowiadać , inaczej nie są w stanie wyrazić swoich uczuć:) . Nie można z byle powodu banować ludzi, bo pouciekaja. Dużym plusem naszego Forum jest właśnie swoboda wypowiedzi . Niech sobie istnieje forum Darka (licencjonowane :):):):):) ,ale my dalej twórzmy TO forum.Owszem ,możemy się tam rejestrować ,pisać , ale TU jest nasz DOM .Podejrzewam ,że jest najlepsze w Polsce . Ja dzięki temu forum zacząłem ''latać'' .Tu przeżyłem swój pierwszy raz, a wchodząc TU byłem żółtodziobem pytającym co to jest eksterioryzacja. Pozdrawiam wszystkich wiernych użytkowników www.oobe.pl i proszę o dalszą współpracę .
Co do moich wyobrażeń zmiany forum powinny wyglądać następująco: Działy : ogólny: w nim: oobe, oobe mentalne, LD, szkoła oobe: kursy, faq ,porady, pytania hyde park: pozostałe kosz : wywalone z pozostałych działów i ''znikające ''po 7 dniach
NAPRAWMY NASZĄ ŁAJBĘ ,ŻEBY INNI MOGLI POŻEGLOWAĆ !!!!! kochający życie sorrow
|