CYTAT(starr @ 25.02.2008 - 22:03)

Oni juz uciekli !!! Nawet Conchita juz nie mogla wytrzymac i sie spakowała ! Jezeli teraz ktos bedzie odchodzil przez to,ze nie moze pogodzic sie z nowymi zasadami to uwierz mi, ze chyba wiele na nich nie stracimy
Dokładnie i nie inaczej - wszyscy czasem strzelimy mięchem, a to w emocji, a to z podniecenia, to oki - przecież to normalne, ale jeśli ktoś pisze, że nie może być cenzury bo się zacznie jąkać, przepraszam, ale miejsce meneli jest pod mostem, ewentualnie w czasie posiłku przed monopolowym a nie w publicznym miejscu wymiany zdań - serio - jestem za wprowadzeniem autocenzury, bo bany nic nie dają - ktoś sobie może założyć 100 kont i kurwić do woli dalej - rozumiałbym oburzenie na propozycję zmiany koloru forum na różowy, ale autocenzura jest dobrym pomysłem - to forum nie tylko nasze - wielu czyta je anonimowo, wielu widzi w google, takie forum jak to potem robi opinię o OBE!!! Dziwią się potem ludziska, że kościół i niewierni widzą w oobe głupotę new age dla 13-latków - a co mają myśleć widząc stos przekleństw, opowiadań o ufo i końcu świata, etc ??
Jak już tak Darek i jego forum jest często wspominane - jeśli on chce rzucać mięchem na lewo i prawo, to oki - jego wola, ale to nie znaczy, że musimy być tacy jak on, bo chyba każdy jeszcze własny charakter ma i potrafi zrobić coś samodzielnie, według własnego rozumu...