oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Focus 34
r_m
post 27.03.2007 - 09:00
Post #1

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Tym razem postanowiłem udać się do Focus 34 czyli obszaru tzw. Zgromadzenia. Jako że nadal nie osiągam OOBE to uzyłem metody Moena. Podczas dostrajania pojawiło się dwóch przewodników. Zrozumiałem z tego co mi mówili że wreście tam się zdecydowałem udać. Jak wyraziłem prośbę o zaprowadzenie mnie tam znaleźliśmy się na jakiejś dziwnej płaszczyźnie jakby zawieszonej w powietrzu na tle jakiś chyba konstelacji. Rozglądnąłem się tam i zauważyłem jakąś dziwną istotę nie potrafię nawet opisać jej wyglądu. Zacząłem się jakoś źle czuć, coś mnie wewnętrznie ciągnęło spowrotem. Nie chciałem tam dłużej siedzieć pożegnałem się z przewodnikami, jeden z nich powiedział żebym nie odchodził ja odpowiedziałem że jakoś niekomfortowo się czuje i musze wracać. Spróbuje następnym razem się tam znowu udać. Może to odczucie jest tylko na początku przez zmiane systemu energetycznego czy z jakiegoś innego powodu i zbyt szybko się wycofałem ??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
r_m
post 30.03.2007 - 21:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Bez książki raczej ciężko coś wynieść z tych nagrań chyba że poduczysz się z zapisu warsztatów dostępnych na kippinie tam jest wszystko co w książce a nawet wiecej choć i tak wolę podręcznik ;] http://www.explorers.focus-x.org/ (klikasz kolejno na Media i Multimedia / Życie po Życiu z Brucem Moenem )
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park