|
Witam, dziś udało mi się osiągnąć LD, mam ukończony kurs na oobe (ten mailowy) :D. Jestem pewien, że to właśnie jemu zawdzięczam wejście w ten stan, ponieważ gdy odzyskałem świadomość w śnie to od razu wiedziałem o co biega. Moje wejście w LD miało związek z wczorajszym dniem! Niedaleko domu kolegi jest las, w którym spuściłem mojego czarnego dobermana... Kiedy wracaliśmy, to bujałem w obłokach, jak pięknie by to było latać...
Kiedy poszedłem spać to śniło mi się, że w tym właśnie lesie goni mnie czarna pantera , zacząłem więc uciekać do domu kolegi, natykając sie na płot przeskoczyłem go, leciałem bardzo wysoko... i wylądowałem w oczku(bajorko) kumpla i wtedy odzyskałem świadomość. Po tem od razu załapałem, że to sen, wyciągłem ręce do przodu i leciałem... po chwili zlądowałem i wszedłem do pewnego domy wierząc, że są tam osoby z mojej szkoły... i były :D Gdy chciałem się zabawić z koleżanką(chyba kumacie ;) ) to nagle mnie wywaliło! I sie obudziłem!
Więc czy obudziłem się dlatego, że złamałem jakieś prawo, albo coś? I gdy mam już przeżycie z LD, to czy istnieje jakaś możliwość powrócenia do LD, i zapamiętania? (szczegółw nie pamiętam, tyle co powturzyłem i zapamiętałem tuż po przebudzeniu)
Pozdrawiam
|