Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie O Wibracje
someguy19
post 29.02.2008 - 01:45
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2822

Nie wiem czy takie pytanie już było i czy wogóle się to kwalifikuje pod jakiś temat..ale co tam..
Otóż już chyba 1.5 miesiaca interesuje się tematyką związaną z obe .. nie jednokrotnie próbowałem metody 4+1 .lecz bez żadnych rezultatów..nawet nie udało mi się dojść do wibracji..oczywiście każdy powie że trzeba dużo ćwiczyć i być cierpliwym aby coś osiągnąć..
Ze względu na szkołę ..zrezygniowałem na razie z tej ciężkiej (dla kogoś kto lubi dłużej pospać) metody..ale nie powiedziałem że zrezygnowałem z obe..poddałem się..moge powiedzieć że każdej nocy coś próbuje..
Tzn nie stosuje żadnego rozbudzania tylko gdy mam juz iść spać ..gdy oczy same sie zamykają..gdy jestem zmęczony i na maksa senny..poprostu staram się nie zasnać i jak najdłużej wytrwać w tym stanie..
I tak np ide do wyra o 1.00 - 3.00 walcze o świadomość jak najdłużej i wstaje o 6.00 do szkoły(gdzie oczywiście zasypiam na ławce)
I ostatnio coś dziwnego zauwazyłem..hmnn trudno to opisac..tak po ok 20 min leżenia na plecach pojawia się dziwne uczucie w głowie..takie jakby impulsy które pulsują tylko w głowie w pewnych odstępach czasowych..np co 3s jakby jakiś elektro wstrząs przechodził przez mój mózg..co to może być? ..hmnn może to jakis zalążek wibracji..a jakie wogóle macie odczucia przy wibracjach?.. jak odbieracie te wibracje?..czy np ciało faluje czy całe drży a może to są jakieś impulsy..?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Cibola
post 29.02.2008 - 15:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2700

nevermind xD
Profile CardPM