oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Początkujący Problem
bretchil
post 02.03.2008 - 20:48
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

jeszcze nie zaczełem przygody z oobe ale mam taki problem : a mianowicie jak po wyjściu wrucić z powrotem może banalne pytanie ale nie mogłem znaleść go w poradniku więc jak ktoś może to bardzo prosze a i jeszcze jedno czy po nocnym przebudzeniu i prubie jest się mocno zmęczonym?? takie dwa pytanka
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
chacken
post 02.03.2008 - 21:56
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

AD.1. Wrócić do ciała jest bardzo łatwo po prostu jak chcesz wrócić to wracasz (chociaż mi się nigdy nie chce wracać ;p)tylko czasami zdaża się że nie umiem wrócić tzn. nie dzieje się ten powrót tak gwałtownie lub też pojawaim się w miejscu całkiem ciemnym w którym nic nie ma i wtedy nagle czyję tak jakby szczęście znikło i po dłuższej chwili niepokoju wracam do ciała. Poza ciałem też nie możęsz być wiecznie(chyba) jak wyjdziesz to prędzej czy później wciągnie cię spowrotem.

AD.2. Ja po próbie wyjścia bądź po wyjściu prawie nigdy nie byłem zmęczony czułem tylko (po wróceniu) że całe moje ciało jest bardzo wypoczęte, lekkie i naładowane pozytywną energią której czasami trudno jest się pozbyć ;p

pozdr~~
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park