oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> (purpurowy) Kot I Obbizm
kamglow
post 10.10.2007 - 13:50
Post #1

Guests

Dzisiaj zauwazyłem kolejną dogodność przeznaczoną dla człowieka od "natury". Tak! Jest to pomoc w uspakajaniu, uzyskiwaniu paraliżu, ostatecznie mozna tego uzywac do innych celów :)

KOTY! purpurowe, żółte, niebieskie czy nawet bezbarwne koty. Byle by mruczały. DOkładnie tak! Byle jaki kot! Możesz mieć takiego kota jak mój - lubi gryźć moją aure przez co dostaje świra jak jest w jednym pomieszczeniu ze mną... no ale mruczy (: .

Dzisiaj bawilem sie z kotem, owinolem go w zimną kołdre, polozlem sobie kotka w tej koludze na klacie i stalo sie! Przestał sie rzucać i zaczął mruczeć. Kurde, mruczał jak najety. Zahipnotyzowalo mnie to. Leżałem sobie, przysypialem, kotek tez juz spal.. ale mruczal jak cholera. Dostalem wibracji, orgazmu i snilo mi sie dymalem kota. POLECAM.

;D no powaznie teraz... to pomaga wychodzic z ciała. Spróbojcie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kkz
post 03.03.2008 - 21:22
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

ja to kotów nie lubię.. one sikaja.. bleeh...

+Quote Post
Ketrab
post 03.03.2008 - 21:37
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(kkz @ 04.03.2008 - 00:52) *
ja to kotów nie lubię.. one sikaja.. bleeh...

ty też sikasz i żyjesz psssss
p.s
Kamglow powiedziałem ci raz, zostaw tego kota bo do Izby przyjęć napiszę że koty pocierasz
bo słabnie ci sygnał w kradzionej cyfrze+
2p.s
Przepraszam czy już nowy ustrój polityczny zapanował? Bo nie wiem co i jak i za co będę oglądał
świat przez ocynkowane brzeszczoty .
Pozdrawiam

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park