|
Pooglądajcie sobie zdjęcia gwiazd. Można zauważyć, że na zdjęciach z rożnych sesji są "przerobione" w ciut inny sposób. Interesuje sie grafiką, więc mam tam pewne pojęcie (czasem nawet zauważam, czego grafik zapomniał takiej modelce poprawić :D).
Jak taka laska ma tapetę na twarzy, to tez tego nie lubię. Czasem jak widzę taką, to myślę: ciekawe, czy ona ładna jest? Szkoda, że jej nie widać spod tej maski :D
A co do obróbki photoshopem to traktuje to raczej jak sztukę. Grafik może stworzyć dzieło, które mi sie spodoba, ale to nie znaczy, że mój gust zostaje przez to wypaczony. To tak jakby twierdzić, że ludzie podziwiający wszelkiego rodzaju obrazy wypaczają sobie gust - jak zobaczy taki genialnie namalowany pejzaż, to co, to już nigdy żaden prawdziwy pejzaż mu sie nie będzie podobał?
P.S. kiedyś słyszałem dwie opinie na temat polek. jedna głosi, że polki to najpiękniejsze kobiety na świecie, a druga, że tylko polki potrafią tak sobie zepsuć urodę kosmetykami :/ Mam nadzieję, że obemaniaczki nie tapetują sie tak?
|