oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Porada
Toba94
post 05.03.2008 - 21:47
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam jestem poczatkujacy.
Zakupilem sobie muzyke wspomagajaca do Oobe na www.czarymary.pl w dziale muzyka -> nagrania mp3 -> ,,Obee w 20 minut Astral Protecition"Mozna odsluchac fragment. Juz za pierwszy razem gdy puscilem to (polozylem sie na lozku i sluchalem przez sluchawki) po oklo 5-10 minut poczulem wibracje ale przez moje podekscytowanie wszystko minelo. Mam pytanie czy podczas sluchania jakiejkolwiek muzyki do Obee musze o czym myslec? Wyobrazac cos sobie? Czy poprostu skupic sie na sluchanym dzwieki?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sir tup2s
post 05.03.2008 - 22:00
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

same dźwięki za Ciebie nie wyjdą. Myśl o tym aby wyjść, wizualizuj sobie, że Twoje ciało astralne jest lekkie, że sie unosisz, lub inne metody wizualizacji. Wiedz o tym że chcesz wyjść, a na pewno sie uda. Nie skupiaj sie na nich tylko analizuj co sie dzieje.

+Quote Post
marcinoo
post 06.03.2008 - 13:55
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(sir tup2s @ 05.03.2008 - 22:00) *
same dźwięki za Ciebie nie wyjdą. Myśl o tym aby wyjść, wizualizuj sobie, że Twoje ciało astralne jest lekkie, że sie unosisz, lub inne metody wizualizacji. Wiedz o tym że chcesz wyjść, a na pewno sie uda. Nie skupiaj sie na nich tylko analizuj co sie dzieje

Mała poprawka co do podkreślinego tekstu. Też używałem podobnej muzyki , programów do osiągnięcia oobe . Najlepiej nic nie analizować podczas słuchania muzyki. O wiele lepsze efekty uzyskuje się jeżeli np. skupisz się na własnym oddechu , lub po prostu w czerń przed sobą . Muzyka ma być tylko tłem , zresztą od jakiegoś czasu ja słucham do medytacji zwykłych piosenek. Moich ulubionych co pozwala mi na jeszcze lepszy relaks. Dobry relaks + Czysty umysł ( staraj się o niczym nie myśleć )= nawet szybko ( około 10 - 15 minut chociaż czasami szybciej ) trans. Póżniej pogłębianie uczucia , tzn. wpatrywanie się w czerń . Uzyskanie wibracji i wyjście z ciała. Fakt że to tylko teoria a ja sam dochodze do transu. Chociaż wiem że to kwestia praktyki. Długo nie ćwiczyłem i stąd te trudności. Trzeba mieć dobrą motywację . Motywacja typu dzisiaj wyjdę z ciała raczej nie zda egzaminu. Najlepiej iść małymi kroczkami np. Dzisiaj wejdę w trans. Takie małe zadania, tak jak to było w kursie Purple cat. Coś podobnego . I wtedy po udanym zadaniu mamy motywację na następną OBEsesje ;] . I tak po mału az do celu . W końcu się uda .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park