Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Lunatyk?
Proxy
post 07.03.2008 - 15:36
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3287

Hej.
Ostatnio (wczorajszej i przedwczorajszej nocy) probowałem obudzić się po czterech godzinach snu. Po przerwie w tych ćwiczeniach nie chciałem polegać na zegarku biologicznym więc ustawiłem normalny. Rano obudził mnie budzik ... który pokazywał, że nastawiono go na 6.30 (czwartki, piątki o tej godzinie muszę wstać). Popytałem się domowników, czy zmieniali jego ustawienia ale okazało się, że nikt nawet nie zbliżał się do mojego pokoju... Musiałem to być ja. Wstałem obudzony o 3.00, nastawiłem budzik na 6.30 i poszedłem spać - wszystko nieświadomie. Za pierwszym razem pomyślałem okey - zdarza się, ale cały czas mi się to powtarza niezależnie od tego jak głośno ustawie budzik.

Nie chce porady, gdyż jestem pewien, że sam sobie dam z tym rade, ale ciekawi mnie czy ktoś z was miał podobne doświadczenia.

Ps: W dzieciństwie miałem podobne akcje ale bardziej nasilone tzn średnio raz na tydzień chodziłem sobie po domu oczywiście rano nic nie pamiętając, lub nieświadomy prowadziłem rozmowy z moją siostra (która czasami była świadoma, czasami zupełnie jak ja - nie pamiętała, że coś takiego miało miejsce)
Swoją drogą zabawna sytuacja - dwaj rozmawiający ze sobą lunatycy ; )

Ps2: Naszedła mnie również mniej zabawna myśl. A co gdyby za każdym razem udawało mi się świadomie wyjść a zaraz potem to zapominać? (wiem, że człowiek co noc nie świadomie wychodzi - ale to co innego ;) )
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 08.03.2008 - 11:23
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

Ja mam podobny problem, często w soboty i niedziele nad ranem koło piątej zupełnie nie pamiętam jak trafiłem z klubu do domu ani co się działo przez kilka ostatnich godzin zabawy :(

Haha xD

A tak serio to też często mam problem z wyłączaniem/ przestawianiem budzika później się wqrwiam, że mnie nie obudził. Mam na to prosty sposób, schowaj go tak byś nie mógł go odruchowo wyłączyć, postaw w innym miejscu niż zwykle, schowaj gdzieś itp. lub nastaw kilka budzików, komurkę, zegarek na rękę, wszystko co się da tak by dzowniły jeden po drugim.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic