Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Lunatyk?
Proxy
post 07.03.2008 - 15:36
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3287

Hej.
Ostatnio (wczorajszej i przedwczorajszej nocy) probowałem obudzić się po czterech godzinach snu. Po przerwie w tych ćwiczeniach nie chciałem polegać na zegarku biologicznym więc ustawiłem normalny. Rano obudził mnie budzik ... który pokazywał, że nastawiono go na 6.30 (czwartki, piątki o tej godzinie muszę wstać). Popytałem się domowników, czy zmieniali jego ustawienia ale okazało się, że nikt nawet nie zbliżał się do mojego pokoju... Musiałem to być ja. Wstałem obudzony o 3.00, nastawiłem budzik na 6.30 i poszedłem spać - wszystko nieświadomie. Za pierwszym razem pomyślałem okey - zdarza się, ale cały czas mi się to powtarza niezależnie od tego jak głośno ustawie budzik.

Nie chce porady, gdyż jestem pewien, że sam sobie dam z tym rade, ale ciekawi mnie czy ktoś z was miał podobne doświadczenia.

Ps: W dzieciństwie miałem podobne akcje ale bardziej nasilone tzn średnio raz na tydzień chodziłem sobie po domu oczywiście rano nic nie pamiętając, lub nieświadomy prowadziłem rozmowy z moją siostra (która czasami była świadoma, czasami zupełnie jak ja - nie pamiętała, że coś takiego miało miejsce)
Swoją drogą zabawna sytuacja - dwaj rozmawiający ze sobą lunatycy ; )

Ps2: Naszedła mnie również mniej zabawna myśl. A co gdyby za każdym razem udawało mi się świadomie wyjść a zaraz potem to zapominać? (wiem, że człowiek co noc nie świadomie wychodzi - ale to co innego ;) )
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Proxy
post 08.03.2008 - 11:53
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3287

CYTAT(Majster @ 08.03.2008 - 11:23) *
lub nastaw kilka budzików, komurkę, zegarek na rękę, wszystko co się da tak by dzowniły jeden po drugim.

Mam jeden budzik, nie posiadam zegarka ani komórki xD
Ale położenie budzika poza moim zasięgiem wypróbuje - ale skoro jestem lunatykiem
nic nie stoi na przeszkodzie abym zszedł, wyłączył i dalej nic nie pamiętał ; )
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic