To faktycznie swietny temat.
Na poczatku tez sobie tworzylam partnerow- Majster nie jestes w takiej kreatywnosci sam :) , ale to byla taka faza. Jezeli chodzi o latanie to jest tysiace sposobow, wymienie podstawowe:
Aby latac rozbiegam sie, robie wysoki podkok, rozkladam rece jak do plywania i wykonuje ruchy jakbym plywala- zaczyna sie latanie, jezeli chce wyzej to mysle o tym, ze chce wyzej i tak sie dzieje.
Nastepny sposob to podskoki w miejscu coraz wyzej , kiedy jest sie w najwyzszym punkcie (czyli zanim sie zaczenie opadac) to macham rekami szybko i mocno co powoduje, ze utrzymuje sie w powietrzu, potem ruchy sa bardziej skoordynowane i juz sie lecie jak sie chce.
Nstepny sposob to podskok i w najwyzszym punkcie podwiniecie nog i splecenie rak na kolanach, w ten sposob leci sie w pozycji siedzacej, nastepny sposob to zjezdzanie po schodach; kiedy sa jakies schody to po nich schodze w ten sposob, ze prawie nie poruszam stopami , ledwo dotykam schodkow zeslizgujac sie ze schodka na schodek po krawedziach schodkow,w koncu po jakims czasie odleglosc stop od schodkow zwieksza sie sama tak, ze plyne w powietrzu- to latanie w pozycji stojacej , zazwyczaj nie wysoko.
Bardzo polecam mkniecie; polega na tym, ze mysle o tym, w jakim kierunku chce pomknac i cialo natychmiast to robi- mknie z szbkoscia niewyobrazalna. Najlepiej mknac w gore , takie mkniecie w gore opisalam w moim blogu, dzieki temu mozna wpasc TAM , gdzie zawsze warto wpadac, ogolnie polecam latanie w strone swiatla, to bardzo wazne, bo to cos wiecej niz tylko latanie, to spotkanie z... no wlasnie- polecam badanie tego :)
Ld , ktore przezywam sa dla mnie bardziej realne od rzeczywistosci.
Ogolnie kieruje sie przyjemnoscia- latanie daje poczucie wolnosci, dotyk cieplej wody przyjemnosc rozleniwienia, takie sprawy moga powstrzymac przed badaniem ogolnie, ale jesli ma sie palace pytanie to mozna uzyskac odpowiedz. Aby taka otrzymac nie zawsze musze chciec miec Ld, jezeli pytanie uroslo na tyle, ze odpowiedz musi byc to ld pojawia sie samoistnie i spotykam kogos, kto mi odpowie. Najczesciej chce aby to byl starzec z siwa broda i tak czasem jest, wkrotce umieszcze teki moj ld, w blogu.
Ktos tu kiedys napisal, ze sniacy mniej badaja a bardziej kieruja sie przyjemnosciami, chyba jest w tym racja. Ale czy wszystko trzeba wiedziec?
Mysle, ze wszystko sie dzieje we wlasciwym tempie, sa fazy na seks, na latanie , na szukanie odpowiedzi itd. itp. pojawilo sie teraz cos, co mnie interesuje,pewnie powinnam sobie to bardziej wbic do glowy aby zaskutkowalo. Polecam wszystkim te strone, podam ja za chwile.
Tam zostalo utworzone miejsce, dokad kazdy sniacy moze sie udac , snic wspolny sen albo swoj wlasny, jest tam wiele pomocy do snienia i poznawania, kazdy detal jest przemyslany. Jest ona po angielsku w wiekszej czesci, po niem. i w inych jezykach, po polsku chyba tylko wstep, ale warto zobaczyc to miejsce, tam moze sie kiedys spotkamy ; ta strona to narzedzie do LD,sam wstep to pryszcz, konkrety zaczynaja sie potem ; oto ona (nie wiem, czy mozna podawac strony , jak nie to moderator moze to zlikwidowac):
http://lucid.atspace.com/deutsche.htmhttp://www.lucidcrossroads.co.uk/LucidhomepageG.htmPozdrawiam wszystkich swiadomie sniacych :)