Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oddziaływanie Pola Magnetycznego Na Poszerzanie świadomości I Odczucia Energetyczne Obemaniaków, działanie magnesem neodymowym
leon
post 07.03.2008 - 10:16
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

Celem eksperymentu jest dowiedzenie pozytywnego oddziaływania pola mgnetycznego na organizm ludzki,na poszerzenie świadomości i umożliwienie szybszej eksploracji w badaniu zjawisk oobe LD i poznawaniu tajemnic wszechświata.Jeżeli znajdą się chętne osoby do eksperymentu to proszę o podanie gr krwi i wstępne zapoznanie się z moim tematem
http://www.niewyjasnione.pl/Klinika_medycy...nasa-t8740.html
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dziubas
post 08.03.2008 - 14:51
Post #2

Guests

Dzięki Leon za wyjaśnienie. I teraz mam jeszcze jedno pytanko - jak powiedziałem, chciałbym się dołączyć do eksperymentu, tylko nie wiem jeszcze jak on będzie przebiegał.

Dajmy na to, mam magnes średnicy 3cm i grubości 6mm (okrągły, mam też innych rozmiarów - mniejsze i większe, grubsze i cieńsze) i jak mam ich użyć aby zwiększyć częstotliwość/jakość snu/ld.

Myślę, że jak już będzie opis co z magnesem robić, czyli de facto przebieg eksperymentu, to śmiało chętni mogą się wpisywać - bo wiadomo, że eksperyment prowadzony będzie potem w formie zamkniętej.

-edit-
Aha i mam jeszcze pytanie - pisałem kiedyś, że zajmowałem się w pracy sesjami Viofor - to specjalne maty, poduszki i peny magnetyczne, gdzie ustawiając odpowiednią siłę pola można było oddziaływać na organizm, no i jest faktem, że odpowiednie pole działa odpowiednio na organizm i wiem też, że taki Viofor mógłby z powodzeniem indukować LD (nie myślcie, że go kupicie, bo trochę kosztuje, hehe) i teraz tak:

Viofor generuje specjalne pola niskiej częstotliwości - jakie nie pamiętam bo to dawno było, ale czy taki zwyczajny magnesik nie jest przypadkiem zbyt słaby by w jakikolwiek sposób oddziaływać na organizm? W linkach podanych przez ciebie wyczytałem, że pole magnetyczne słabnie trzykrotnie do kwadratu odległości, czy jakoś tak a więc magnes grubości 5mm nie promieniuje dalej jak na jakieś 1,5cm w zależności jaką ma siłę (ale przy zwykłych w miarę się to sprawdza - piszę jako laik, bo się nie znam...
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic