Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Było ?
mto
post 08.03.2008 - 14:57
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3722

Wczoraj położyłem się spać przed 24. O 7 się przebudziłem i poszedłem się wysikać po czym wróciłem do łóżka. Postanowiłem spróbować czy uda mi sie tym razem osiągnąć OOBE.

Położyłem się, rozpocząłem proces relaxacyjny i leżałem na plecach w łożku cały czas z zamkniętymi oczami wpatrujac się bez ruchu w czerń pod powiekami i mówiłem do siebie "chcę opuścić ciało". Po jakiś 30min czułęm jak przehodzą mnie takie prądy po całym ciele, czułem takie mrowienie wszędzie a po chwili już wogóle nie czułem mojego ciała. Potem co jakis czas następowały tak jakbi wibracje, tak jakby moje ciało wibrowało ale gdy tylko to następowło to miałem taki odruch lękowy i wystraszony tym wypadałem z transu. To przychodziło co chwilę... co to było ? czy dużo mi brakuje ? Proszę podpowiedzcie coś...

pozdrawiam
Marcin
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 08.03.2008 - 15:17
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2905

Zpróbuj bardziej się rozluźlić i może lekko przysnąć. Wizualizuj potem sobie że podmosisz nie fizyczną rękę, bądź leżysz na podłodze i pocierasz ręką o dywan/łóżko. Jesteś bliko. Jest to normalny stan przed ześnięciem. Codziennie tak masz :D:D. Musisz się przyzwyczaić - nie bać i nie jarać się tym zjawiskiem. Wtedy się uda :)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic