|
Dzisiaj na chacie padł plan by w najbliższy poniedziałek spróbować wspólnej wyprawy mentalnej. Na początek proponuję coś prostego, np : wspólne spotkanie o określonej godzinie w wyznaczonym miejscu. Później uczestnicy będą musieli opisać swoje wrażenia, ewentualne dialogi itd. Przy następnych próbach podejmiemy się czegoś trudniejszego i bardziej skompikowanego. To będzie taka rozgrzewka. Muszę napisać, że w mentalce jestem świerzy. Sądzę, że nagrania Moena których słucham pomoga mi w tym jednak byłbym wdzięczny gdyby, ktos poda dla mnie i innych jakies ciekawe, własne porady, które mogą sie nam przydać. Szkoda, że Dziubas usunął konto :( przydałby się nam. Jednak żeby nie offtopować napiszę: jeżeli kocha to wróci (znowu :D) Ten temat zakladam narazie tutaj bo jeszcze nie ma dzialu o mentalce. Gdy takowy powstanie temat zostanie przeniesiony. Proszę o wpisywanie się chętnych wzięcia udziału. Przypominam, że tylko uczestnicy będą mogli pisać i komentować gdy temat bedzie zostanie aktywowany w dziale "Eksperymenty" .Wszyscy będa mogli czytać jednak pisać- tylko uczestnicy. To dla porządku plus zachęta do wzięcia udziału Proszę o wpisywanie się, propozycje co do eksperymentu i porady.
|