Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Kurs Mentalny
Kurs
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 52
Goście nie mogą głosować 
starr
post 13.03.2008 - 22:15
Post #1

Guests

Ostatnio padł pomysł by sprobowac wspolnych podróży mentalnych. Jednak biorac pod uwagę fakt, ze ogromna większość uczestników to osoby początkujące wiec takie zaawansowane podróże to mówiąc krótko chyba jeszcze za wysokie progi. Potrzebny nam jest dobry trening zanim zabierzemy sie za to. Jednak potrzebne są osoby które znają sie na rzeczy i które mogłyby jakos nam pomóc. Moen stworzył swoje nagrania instruktażowe z pl lektorem w których uczy jak wygląda jego sposób. Moglibyśmy się tym posłużyć na początek . Każdy z chętnych miałby swój nowy , drugi dziennik(pierwszy do opisu doswiadczen typu obe, ld itpd) w których by opisywał relacje z każdej lekcji. Po skonczeniu tego -pierwszego etapu trzeba by bylo pomyslec o dalszych krokach.Nastepne zadania by polegały np na próbie kontaktu mentalnego z drugim uczestnikiem.Z czasem można spóbowac eksploracji partnerskich.Trzeba tylko ułożyc jakis dobry plan treningowy wg którego każdy musiałby sie trzymac. Dzieki temu mielibysmy udokumentowane weryfikacje oraz przykłady postepów.Dodatkowo przyniosłoby to troche dynamicznosci forum- takie ciagle parcie na przód.
Potrzebne sa osoby doswiadczone ktore znaja sie na rzeczy i ktore moglyby nam co nieco doradzic co do podrozy mentalnych. Wiem, ze sa takie osoby na forum i sadze, ze nie byłby to dla nich problem dac pare wskazówek co do kursu oraz sprawowac małej pieczy nad tym wszystkim. Co wy na to?
To nie jest mój pomysl- na to dzisiaj wpadł Twistoid aka Roman.
Co do nagran Moena jest to tylko luźny pomysł(mozemy tez pomyslec nad hemi sync) Oczywiscie nie możemy wam ich udostepniac, musicie , ze sie tak wyraże troszke sie o nie postarac :) dla chcacego nic trudnego ^^
Żeby nie było niejasnosci potem : na serwerze forum nie znajduja sie zadne pirackie kopie, nikt z nas nie zajmuje sie kopiowaniem, rozpowszechnianiem ani sprzedawaniem czy pobieraniem korzysci majatkowych z tego typu materiałów. Po prostu jezeli w planie kursu znajda sie lekcje z owych nagran to bedzie to tylko publiczna relacja uzytkownikow po ich odsluchaniu. Taka forma recenzji i opisu produktu co jest oczywiscie zgodne z prawem. Natomiast sposób w jaki owe osoby weszly w posiadanie nas nie interesuje i nie dotyczy.- Tyle co do notki formalnej, żeby potem sie nikt nie czepiał
Wiec co sadzicie o takim kursie? Macie jakies pomysly, kto chcialby pomoc w ulozeniu planu, kto by chcial przejsc taki kurs?
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MetaPsyche
post 13.03.2008 - 22:47
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 703

Na początek gratuluję pomysłu Twistoid'owi Ako i Romanowi :> .
Jeśli chodzi o mnie, to chętnie wziąłbym w tym udział, no ale to oczywiście zależy od tego jak ten kus będzi miał wyglądać.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- starr   Kurs Mentalny   13.03.2008 - 22:15
- - r_m   kurs mentalny - dobry pomysł jakby co służę po...   14.03.2008 - 04:36
- - Herbina   Chetnie wezme w tym udzial, jednak w niedziele dop...   14.03.2008 - 10:46
|- - starr   Herbino- to raczej szybko nie wypali, potrzeba cza...   14.03.2008 - 18:37
- - grzee   wyjątkowo podoba mi się ten pomysł i mam duże ...   14.03.2008 - 18:47
- - Spyro   Z racji, ze na forum w tematach nie wolno zamieszc...   14.03.2008 - 21:54
- - Silverka   a ja chetnie na same proby sie zapisze ;)   14.03.2008 - 22:00
- - fallenka   Dobra to ja też zawsze chętna.   15.03.2008 - 11:24
|- - Zbyszek   Zastanawiam się jak można taki kurs przeprowadzi...   15.03.2008 - 11:49
|- - Kronopio   Zbyszek w AP jest więcej materiału niz mozna by ...   15.03.2008 - 20:02
- - Freelancer   Pełna gotowość do treningu, czekam na start :)   16.03.2008 - 09:18
|- - starr   Chętni zawsze będą. Teraz potrzebne są osoby k...   16.03.2008 - 13:50
- - Silverka   Mogę pomoc :)   16.03.2008 - 15:05
- - r_m   to trzeba jakieś spotkanie organizacyjne zrobić ...   17.03.2008 - 10:49
|- - starr   Proponuję środę.Godzina ? 22.00? Nie wiem jak k...   17.03.2008 - 10:57
- - r_m   dopiero gdzieś koło 23 będę mógł wejść na ...   17.03.2008 - 11:23
|- - starr   Zalezy mi by jak najwiecej osob sie pojawilo wtedy...   17.03.2008 - 17:25
- - Silverka   mi pasuje byc w srode, zreszta czsto jestem na cza...   17.03.2008 - 17:46
- - starr   W takim razie wszyscy którzą sa zainteresowani k...   18.03.2008 - 11:00
4 Stron V   1 2 3 > » 

Go to the top of the page
Start new topic