oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> A Może Pomoże :), taki mój sposób ;]
Freelancer
post 12.03.2008 - 15:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A więc opatentowałem ten sposób i piszę bo może to być pomocne dla nowych podróżników :)
Starałem się o OOBE przez 2msc i, zwykłe położenie się po 4+1 niewielkie owoce przynosiło, aż przyszedł dzień gdy spałem najpierw u brata, a potem po jakiś 5h snu przeniosłem się do mnie i postanowiłem popraktykować OOBE, no i się udało, pierwszy raz! :)
Później przeczytałem, że zmiana położenia ciała po kilka godzinach snu może być pomocna więc sobie to skojarzyłem i zacząłem po 4+1 zmieniać kierunek spania(tam gdzie miałem głowę mam nogi ;)). Normalnie śpię głową w stronę południa, i przekręcałem się w stronę północy. Przy tej metodzie dochodziłem do wibracji ale na tym się kończyło. Potem spontanicznie przyszedł mi pomysł, żeby najpierw położyć się spać głową na północ a potem przełożyć się w drugą. No i dzięki temu udaje mi się za każdym razem :D. Skojarzyłem sobie też, że za pierwszym razem, u brata leżałem głową na północ a u mnie w drugą.

Mam nadzieję, że komuś to pomoże :).. najpierw N potem S :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Freelancer
post 14.03.2008 - 16:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Mądrze mówisz twistoid, ale po to jest to forum, żeby pomagać początkującym w osiąganiu tego stanu, a już ich wyborem jest do czego wykorzystają umiejętność wchodzenia w niego. Ja tam mówię o tym co robię tylko osobom w pełni zaufanym i na pewno nie po to żeby pokazać jaki to ja fajny jestem... Po prostu wydało mi się to skuteczną metodą ponieważ jak narazie udaje mi się za każdym razem gdy ją stosuję i w sumie pierwszy raz mi się udało gdy ją zastosowałem, więc chciałem się nią podzielić z innymi OBEmaniakami.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park