oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> A Może Pomoże :), taki mój sposób ;]
Freelancer
post 12.03.2008 - 15:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A więc opatentowałem ten sposób i piszę bo może to być pomocne dla nowych podróżników :)
Starałem się o OOBE przez 2msc i, zwykłe położenie się po 4+1 niewielkie owoce przynosiło, aż przyszedł dzień gdy spałem najpierw u brata, a potem po jakiś 5h snu przeniosłem się do mnie i postanowiłem popraktykować OOBE, no i się udało, pierwszy raz! :)
Później przeczytałem, że zmiana położenia ciała po kilka godzinach snu może być pomocna więc sobie to skojarzyłem i zacząłem po 4+1 zmieniać kierunek spania(tam gdzie miałem głowę mam nogi ;)). Normalnie śpię głową w stronę południa, i przekręcałem się w stronę północy. Przy tej metodzie dochodziłem do wibracji ale na tym się kończyło. Potem spontanicznie przyszedł mi pomysł, żeby najpierw położyć się spać głową na północ a potem przełożyć się w drugą. No i dzięki temu udaje mi się za każdym razem :D. Skojarzyłem sobie też, że za pierwszym razem, u brata leżałem głową na północ a u mnie w drugą.

Mam nadzieję, że komuś to pomoże :).. najpierw N potem S :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sir tup2s
post 14.03.2008 - 18:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

a mi nie wychodzi z tą zmiana pozycji choć robiłem tak zawsze :( najpierw głowa w stronę południa a później w stronę północy. Pomyśle nad zmianą pomieszczenia może to będzie moim złotym środkiem :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park