oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> A Może Pomoże :), taki mój sposób ;]
Freelancer
post 12.03.2008 - 15:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A więc opatentowałem ten sposób i piszę bo może to być pomocne dla nowych podróżników :)
Starałem się o OOBE przez 2msc i, zwykłe położenie się po 4+1 niewielkie owoce przynosiło, aż przyszedł dzień gdy spałem najpierw u brata, a potem po jakiś 5h snu przeniosłem się do mnie i postanowiłem popraktykować OOBE, no i się udało, pierwszy raz! :)
Później przeczytałem, że zmiana położenia ciała po kilka godzinach snu może być pomocna więc sobie to skojarzyłem i zacząłem po 4+1 zmieniać kierunek spania(tam gdzie miałem głowę mam nogi ;)). Normalnie śpię głową w stronę południa, i przekręcałem się w stronę północy. Przy tej metodzie dochodziłem do wibracji ale na tym się kończyło. Potem spontanicznie przyszedł mi pomysł, żeby najpierw położyć się spać głową na północ a potem przełożyć się w drugą. No i dzięki temu udaje mi się za każdym razem :D. Skojarzyłem sobie też, że za pierwszym razem, u brata leżałem głową na północ a u mnie w drugą.

Mam nadzieję, że komuś to pomoże :).. najpierw N potem S :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fallenka
post 15.03.2008 - 11:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ta zmiana kierunków położenia własnego ciała moim zdaniem to tylko sugestia wpływająca na naszą podświadomość która ma być czuja na wszelkie zmiany.To tak samo jak np. położylibyśmy się spać w wełnianym golfie.Wszelkiego typu zmiany są korzystne i mogą pozytywnie wpływać na nasz umysł.Z tą zmiana kierunków jeszcze nie próbowałam,ale dziś spróbuje skoro na tak wielu ludzi to działa to może naprawdę coś w tym jest.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park