oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> UdaŁo Mi SiĘ! Prawda ?, proszę dajcie mi znać czy to było oobe
mto
post 11.03.2008 - 15:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Samoistnie bez budzika przebudziłem się o 3:30(po ok. 4 godzinach snu) i zacząłem się rozbudzać. Po 45min rozbudzony położyłem się do łóżka. Położyłem głowe przy oknie a nie przy drzwiach i rozpocząłem proces relaksacyjny. Wierzyłem, żę tym razem się uda. Cały czas mówiłem sobie "chcę wyjść z ciała". Zastosowałem technikę koncentracja - przyśniecię.

Leżałem tak przez godzinę i niec więc zwątpiłem... Położyłem się spowrotem w pozycji w jakiej śpie i ciągle myśląc o OOBE zasnąłem...

Nie wierzyłem. Odzyskałem świadomosć we śnie ale podekscytowałem się tak bardzo, ze się obudziłem. Nie dałem za wygraną, nie otworzyłem oczu po przebudzeniu i zacząłem wizualizować samochód przy którym stałem we śnie i co?! Nagle zacząłem przemieszczać się na łóżku! Zęby tak mocno mi się zacisnęły, że nie mogłem ich otworzyć i czułem jak wpadam za łożko! Znalazłem się na podwórku przy tym samym samochodzie! Był to samochód moich rodziców. Zacząłem biec uradowany i lecieć przez chwilę jednak podekscytowanie znowu mnie rozbudziło. Wizualizacja znowu przywróciła mnie na podwórko. Wbiegłem do domu. Był dzień, nie było tam niefizycznych postaci ale pamiętam, żę byli moi rodzice i brat. Mój tata ścielił mi łożko. Pamiętam, że były jakieś spięcia prądu w przedłużaczu i pobiegłem wyłączyć korki. Wszystko wyglądało tak samo i było w tym samym miejscu co w rzeczywistości!!!

Ale to nic... nie mogłem uwioerzyć w to co się stało później, włączyłem komputer i nagle ktoś zadzwonił do mnie na skype... to był jakiś nieznajomy który zacząłem z mną rozmowę na temat OOBE! Nie pamiętam co było dalej, byłem za bardzo podniecony. Wiem jednak, że to przeżycie wreszcie pozwoliło mi zrozumieć sposób w jaki trzeba wizualizować i moc jaką daje wizualizacja...

Czy to było OOBE czy świadomy sen ? Co to jest MTJ i gdzie to znaleźć ?
Z góry dzięki za odpowiedz!;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Meshu
post 16.03.2008 - 13:35
Post #2

Pisać na PW jak chcecie GG.
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Kajetan mały evil ma racje. LD rozróżniasz tym, że jesteś tak jakby bardziej nie dostrojony, nie możesz biegać itd. A w OoBE można wszystko. Można powiedzieć, że OOBE to głębsza faza LD :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park