Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dostanie Się Do Podświadomości
marcinek665
post 16.03.2008 - 22:47
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2370

Czy jest jakiś sposób, dzięki któremu można byłoby osiągnąć stan, w którym będzie możliwe "korzystanie" z podświadomości?? Podobno nasza świadomość, to tylko mały procent wszystkich wspomnień i tego, czego się dotychczasowo nauczyliśmy. Myślę, że w podświadomości jest przechowywanych wiele (o ile nie wszystkie) informacji jakie usłyszeliśmy lub przeczytaliśmy. Jestem ciekawy, czy da się jakoś dostać do tych myśli zachowanych w podświadomości. Dokładnie to chodzi mi o to, żeby w jakiś kontrolowany przeze mnie sposób dostać się do tej podświadomości i "przeglądać" to, co jest w niej przechowywane. Za jakiekolwiek pomocne wypowiedzi z góry dziękuje ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ja:)
post 17.03.2008 - 01:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

To może ja coś od siebie dodam... W podświadomości jest wszystko... nie tylko Twoje. Można powiedzieć, że mając pełny dostęp do podświadomości będziesz wiedział wszystko, nie tylko to co Ty sie nauczyłeś. Podświadomością jest wszystko. Powiedzmy, że stałbyś sie bogiem. Im bardziej świadomością ogarniesz podświadomość tym będziesz bliższy bycia wszechwiedzącym.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic