oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld... 0 Snów, Jak mam wykonać LD skoro nic mi się nie śni?
Murarz
post 19.03.2008 - 15:09
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Pare lat temu, jak mi się coś śniło(pamiętałem o tym śnie) to zdarzało się, że miałem LD. No i jak każdy próbowałem latać itd. Wczoraj wypróbowałem metodę z intensywnym myśleniem o czymś, niestety nie pamiętam nic z tej nocy/snu. Jeśli chodzi o OOBE to miałem kiedyś tak, że się obudziłem bo czułem tak jakbym gdzieś spadał... Czy to było jakaś Faza przed OOBE? Teraz to o co mi chodzi najbardziej.
Nie mam snów/nie pamiętam ich?
~~1.Co może być tego powodem?
~~2.Jak zrobić tak, żebym miał sny.
~~3.Mogę w ogóle mieć LD nie mając snu?
~~4.Jaką technike polecacie? Którą się wam udało/udaje.
Teraz OOBE, a więc próbowałem już z muzyką, liczeniem odprężeniem się. NIC;/ Tylko raz czulem, znaczy się nie czułem swojego ciała tylko oddech musiałem kontrolować, bo inaczej tak jakby mnie zatykało. Skupiałem się na liczeniu, to przez jakiś czasu było dobrze i w pewnym momencie znowu z tym oddychaniem;/
~~5.Co polecacie do OOBE? Dziś spróbuje z 4+1.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Murarz
post 19.03.2008 - 19:04
Post #2

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

2xup ja pamiętam wszystyko, te normalne rzeczy... Tylko czasami mam jakoś tak, że sobie przypominam urywki ze snu. Może to, że nie pamiętam snów to przez to, że codziennie wstaje rano i do szkoły;/

EDIT:
Jak próbowałem tą metode o intensywnym myśleniu o jakieś rzeczy, sytuacji etc. to i tak mi się to nie przyśniło, nie pamiętam tego. BTW macie jakieś SPRAWDZONE sposoby na to, aby pamiętać sny, bo to się robi już dziwne, że od paru miesięcy nie pamiętam nic...

EDIT:
YEEEAAAAAA udało się pamiętam 4 sny, znaczy się pamiętałem-.-" Do teraz pamiętam jeden długi a te trzy to jakoś mi uleciały;] Nie wiem co mi pomogło, położyłem się spać o 22:45 i wmawiałem sobie, że dzisiaj będe pamiętał sny. Rano po przenudzeniu się nic się nie ruszałem i jakoś przpomniły mi sie <^.^> Dzięki za all
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park