oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld... 0 Snów, Jak mam wykonać LD skoro nic mi się nie śni?
Murarz
post 19.03.2008 - 15:09
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Pare lat temu, jak mi się coś śniło(pamiętałem o tym śnie) to zdarzało się, że miałem LD. No i jak każdy próbowałem latać itd. Wczoraj wypróbowałem metodę z intensywnym myśleniem o czymś, niestety nie pamiętam nic z tej nocy/snu. Jeśli chodzi o OOBE to miałem kiedyś tak, że się obudziłem bo czułem tak jakbym gdzieś spadał... Czy to było jakaś Faza przed OOBE? Teraz to o co mi chodzi najbardziej.
Nie mam snów/nie pamiętam ich?
~~1.Co może być tego powodem?
~~2.Jak zrobić tak, żebym miał sny.
~~3.Mogę w ogóle mieć LD nie mając snu?
~~4.Jaką technike polecacie? Którą się wam udało/udaje.
Teraz OOBE, a więc próbowałem już z muzyką, liczeniem odprężeniem się. NIC;/ Tylko raz czulem, znaczy się nie czułem swojego ciała tylko oddech musiałem kontrolować, bo inaczej tak jakby mnie zatykało. Skupiałem się na liczeniu, to przez jakiś czasu było dobrze i w pewnym momencie znowu z tym oddychaniem;/
~~5.Co polecacie do OOBE? Dziś spróbuje z 4+1.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Noobek
post 19.03.2008 - 23:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jedyny mój sprawdzony sposób to kłaść sie do spania tak, żeby spać tam jakąś wielokrotność bodajże 1,5h Chodzi o to, byś śię obudził zaraz po zakończeniu fazy rem. No też nie zrywaj sie z łóżka od razu.Jak usłyszysz budzik, to nie wstawaj, zapomnij o nim. Leż dalej i postaraj sie pozostać we śnie. Wstań dopiero jak usłyszysz drugi budzik.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park