Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Rzeczywistośc Tu A W Astralu
Ketrab
post 04.04.2007 - 20:46
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Witam chciałbym tu opisać swój problem ,wiem że takie rzeczy to w notatniku ale ja owego nie posiadam bo nie czuje takiej potrzeby,lecz moze kiedyś kto wie.
Budzę się po 5 godzinach snu ,nie robie żadnej podudki,załatwiam to co zosatło wymuszone przez noc przez moje CF i kłade się spowroetm spać ,zakładam słuchawki na uszy i słucham muzyki aby nie zasnąc i tak po 2 utworach ostrego rocka(:sciągam ,kładę się na wznak zakładam ręce na siebie ,nogi tak samo,i czekam po 10 minutach czuję wibracje potem hipnagogi i wytaczam się z ciała i tu się zaczyna problem ,zawsze próbuję wydosatć się z domu i robię to przez okno nietety zawsze jest to przeszkoda która stawaim opór dopiero po konkretnym jej wymacaniu znajduję miejsce w które mogę się wcisnąc ,czasami będą jeszcze w domu zachowuję się jak najciszej aby nie obudzić rodziców ,wiem trochę głupie ale w POZA każdy elemet ,jego dokładnosc co do śwaita fizycznego zapiera dech w piersiach,wiem że jestem w poza ale swait jest tak realny że nie mogę rozróżnić,no wiec wychodzę i przeważnie czuję popęd seksualny no wiec szybko do sąsiadki bo jest niczego sobie ,ale tu niespodzinka sąsiad już robi swoje ,wiem że jestem w poza ale zachowuję się tak aby mnie nie zauważyli,lecz niestety sąsiad zauważył mokre slady na podłodze i zaczyna mnie gonić i wtedy trace śwaidomośc i wracam do ciała ,czy u was jest podobnie ,czy nie potraficie rozróznić tych 2 śwaitów ,gdy jestem w CF to nie mam problemów ale tam zaczynają się schody.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Discoverer
post 04.04.2007 - 23:59
Post #2

OBE Maniak 41
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 55

Nie ma się, co dziwić będąc tam jest wszystko zwielokrotnione podkręcone na maksa.
Z czasem nabierzesz wprawy i znajdziesz sposób na sąsiada :ninja: a raczej na to, co twoja podświadomość w danym momencie wytwarza i w końcu dojdziesz do sąsiadki ;)
Ja jak mam popęd seksualny w POZA to zazwyczaj już czekają na mnie dwie zgrabne sąsiadki :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic