oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zachowywanie świadomości Podczas Wizualizacji, i podróży mentalnych
MetaPsyche
post 17.03.2008 - 20:54
Post #1

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Macie jakieś sprawdzone sposoby, aby nie odpływać podczas wizualizacji? Chodzi mi o wyostrzenie świadomości podczas wizualizowania.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Yybcia
post 21.03.2008 - 14:20
Post #2

OBE Maniak 96
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

tak jak napisał r_m - z nogami na podłodze +zmęczenie
Ja zawsze podróżuję tak na fotelu hehe mentalnie.
Ja się chyba uzależniłam od muzyki. Zawsze jak jade samochodem, siedzę, i jednoczesnie słucham muzyki, odcinam się od rzeczywistości i latam mentalnie, i rozmawiam ze wszystkim mentalnie.
Jednak nie polecam z jakąś muzyką mentalnie podróżować w łóżku- miałam efekt taki że obudziłam się o 2.00 rano ze słuchawkami na uszach.Po prostu muzyka usypia.Musze przerzucić się bez muzyki bo to mało daje.

+Quote Post
Zbyszek
post 23.03.2008 - 00:20
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Mnie się podoba najbardziej wyostrzanie wzroku astralnego w czasie trwania w bezruchu. Po wielu próbach powinno się postrzec jak otwierają się oczy duchowe.Trwać przemiennie bez patrzenia i z patrzeniem. Szukać pod powiekami śladów obrazów,nie oczekiwać biernie a rządac je od ciemności. To otworzy oczy.Towarzyszy temu silne doznanie dziania się. Z łatwością wnikamy wtedy w przygody senne.
Wyostrzenie świadomości osiąga się z łatwością w stanie atmy( hehe ale się droczę ). Osiąga się go latami wyrzeczeń, rezygnując z zachcianek albo trzeba mieć farta.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park