Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Rzeczywistośc Tu A W Astralu
Ketrab
post 04.04.2007 - 20:46
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Witam chciałbym tu opisać swój problem ,wiem że takie rzeczy to w notatniku ale ja owego nie posiadam bo nie czuje takiej potrzeby,lecz moze kiedyś kto wie.
Budzę się po 5 godzinach snu ,nie robie żadnej podudki,załatwiam to co zosatło wymuszone przez noc przez moje CF i kłade się spowroetm spać ,zakładam słuchawki na uszy i słucham muzyki aby nie zasnąc i tak po 2 utworach ostrego rocka(:sciągam ,kładę się na wznak zakładam ręce na siebie ,nogi tak samo,i czekam po 10 minutach czuję wibracje potem hipnagogi i wytaczam się z ciała i tu się zaczyna problem ,zawsze próbuję wydosatć się z domu i robię to przez okno nietety zawsze jest to przeszkoda która stawaim opór dopiero po konkretnym jej wymacaniu znajduję miejsce w które mogę się wcisnąc ,czasami będą jeszcze w domu zachowuję się jak najciszej aby nie obudzić rodziców ,wiem trochę głupie ale w POZA każdy elemet ,jego dokładnosc co do śwaita fizycznego zapiera dech w piersiach,wiem że jestem w poza ale swait jest tak realny że nie mogę rozróżnić,no wiec wychodzę i przeważnie czuję popęd seksualny no wiec szybko do sąsiadki bo jest niczego sobie ,ale tu niespodzinka sąsiad już robi swoje ,wiem że jestem w poza ale zachowuję się tak aby mnie nie zauważyli,lecz niestety sąsiad zauważył mokre slady na podłodze i zaczyna mnie gonić i wtedy trace śwaidomośc i wracam do ciała ,czy u was jest podobnie ,czy nie potraficie rozróznić tych 2 śwaitów ,gdy jestem w CF to nie mam problemów ale tam zaczynają się schody.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 05.04.2007 - 04:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Haha sorry ketrab moze nie na temat, ale opcja z tym sasiadem troche mnie rozbawila :D . Ogolnie zycze ci najlepszego, zebys sie z tym sasiadem jakos uporal :D albo znalazl rownie ciekawa sasiadke ^^. Swoja droga to troche ci zazdroszcze, musisz byc naprawde dobrze dostrojony, skoro nie zauwazasz roznicy miedzy tymi dwoma rzeczywistosciami. Pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 05.04.2007 - 07:39
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT(daywalker @ 05.04.2007 - 05:25) *
Haha sorry ketrab moze nie na temat, ale opcja z tym sasiadem troche mnie rozbawila :D . Ogolnie zycze ci najlepszego, zebys sie z tym sasiadem jakos uporal :D albo znalazl rownie ciekawa sasiadke ^^. Swoja droga to troche ci zazdroszcze, musisz byc naprawde dobrze dostrojony, skoro nie zauwazasz roznicy miedzy tymi dwoma rzeczywistosciami. Pozdro.

Daywalker masz racje ,zawsze gdy wychodzę dotrajam się prawie idealnie do swojego domu ,wsyztsko jest na swoim miejscu,potem poza bramami domu OSUPO zaczyna pracować i zawsze coś jest nie tak ,zima zamiast wiosny,sąsiad zamiast mnie(:,,Discoverer pewnie kwestia wprawy mi kiedyś pomoże ,być może ilosć ilość wyjść przełoży się na na lepsze zapatrywanie na tamten świat.
p.s
Ty mi zazdrościsz a mnie wraca spowrotem do ciała (: a ja zazdroszczę Discoverowi że zawsze czeka na niego miłe towarzystwo(:
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic