|
Jej, prawie u wszystkich rodzice uważają te zmiany jako gorsze, a moi rodzice cieszą się, że wreszcie zacząłem się rozwijać duchowo ^^
A co do moich zmian to nic nie było stricte poprzez OOBE, ale odkąd zainteresowałem się doświadczeniami poza ciałem to zacząłem grzebać na tym forum, zacząłem się intensywnie rozwijać duchowo, medytować co zdecydowanie dało mi zdystansowanie się do wielu spraw, bardziej racjonalne podejście do nich, trzeźwość umysłu, większa cierpliwość. Cały czas odkrywam nowe rzeczy, głównie przez to forum, odkryłem 'Sekret' co bardzo pomogło mi w życiu. Zacząłem starać się przeżywać każdą chwilę i cieszyć się z każdej chwili. Poprzez rozwój duchowy nabrałem więcej samodyscypliny. Też zauważyłem, że się mniej stresuję, staram się rozwiązywać każdy problem w miarę możliwości, ale nie przejmować się nimi zbytnio. Pogląd na kościół już dawno miałem taki jak większość tutejszych forumowiczów. W sumie to uważam, że zbliża się już kres KK. No, czyli tak podsumowując, OOBE rozwija duchowość, daje spokój umysłu i poszerza horyzonty.. to tak ode mnie :)
|