oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pare Pytań I Problemów Związanych Z LD, Kilka pytań odnośnie LD
Gularz
post 28.03.2008 - 21:18
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Niedawno zaczęło mnie interesować to całe zjawisko "świadomego snu" przeżyłem to w życiu 3 razy

Za pierwszym razem zupełnie przez przypadek w trakcie snu odzyskałem świadomość i bardzo szybko ją straciłem i porostu spałem dalej (<-- ale mniejsza z tym)
Za drugim razem było to już planowane po przeczytaniu książki "świadomy sen" czy coś w tym rodzaju, jednak od razu po odzyskaniu świadomości chwile rozglądałem sie dookoła i od razu sie obudziłem
Za trzecim razem odzyskałem świadomość i tak jak w ostatnim przypadku jakieś 10 sekund po odzyskaniu sie obudziłem

Czyli sumując po przejściu w stan świadomego snu budzę się i zawsze wtedy kiedy np skupiam sie na jakimś szczególe mojego snu np na książce którą tam zobaczyłem.

Co robie źle?
Jak dłużej utrzymać stan świadomego snu?
Czy jest jakiś prosty sposób na osiągnięcie świadomego snu? Ja budzę sie o 4.00 rozbudzam sie, potem przysypiam ale całkowicie skupiony i w takim stanie leże (przysypiam, skupiam sie, przysypiam skupiam i tak dalej) jakieś 20 - 120min i zazwyczaj sie udaje:P Pozdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pavlo
post 30.03.2008 - 10:05
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nazwa tematu trochę nie pasuje ale mniejsza z tym, żeby dłużej utrzymać stan LD patrz na swoje ręce to cię uspokoi.

/zmieniam nazwę tematu

(zamieszczam info tutaj. bo posty nabijam)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park