|
co bedzie po smierci ciala fizycznego ?..ja mysle w ten sposob :).. jezeli czas nie istnieje to reinkarnacja, wszystkie twoje wcielenia odbywaja sie jednoczesnie(slowa Darka Sugiera :)) [(w roznych wymiarach czy na roznych czestotliwosciach swiadomosci) twoja wizja raju, parku czy jak tam to sobie nazwiesz kreuje sie teraz w swiecie fizycznym] ..no a co za tym idzie po smierci ciala fizycznego.. w zaleznosci od tego w jaki sposob umrzesz (jezeli smierc przyjdzie nieswiadomie mozesz nie zauwarzyc roznicy i kontynuowac niby fizyczny byt TAM POZA i czekac az ktos cie uswiadomi co sie tak naprawde stalo-jednym slowem przeje*ane heh) ..po smierci bedziesz tym kim teraz jestes, czysta swidomoscia z pamiecia doswiadczen.. zachowana swidomosc podczas smierci i spokojny umysl pozwoli ci przejsc do parku bez wiekszych problemow.. a potem czeka cie tylko WOLNO??, MI?Ó?? i poszerzanie swojej ?WIADOMO?CI:D..
/troche to zakrecone ale to przez to ze sam jestem troche zakrecony hehe.. mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie :).
trzymajcie swidomosc TU i TERAZ! ..pozdrawiam
|