oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytania Na Które Wciążniemam Odpowiedzi.., ***
Goku
post 03.04.2007 - 19:13
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witajcie! Mam kilka pytań co do obee prubuje je osiągnąć metodą 4 +1 ale jak narazie kończy sie to fiaskiem kieruje pytania do bardziej zaawansowanych niż ja w tej dziedzinie:
1 Jak wogule wygląda ciało astralne, czy jest one take samo jak fizyczne?
2 Co dokładnie dzieje sie po śmierci.
3 Czy w astralu można sie spotykać ze znajomymi i razem podrórzować?
4 Przecczytałem gdzieś że cialo astralne wychodzi nieświadomie z ciała co noc, jeśli w astralu takie ciało byśmy spotkali czy dana osoba była by tego świadoma?
5 Czy gdy jesttśmy w astralu da sie wyciągnąć inne ciało astralne z fizycznego?

Prosze odpowiedzcie na te pytania i jeśli możecie podajcie jakieś inne łatwe dla początkujoncych techniki opuszczania ciałaz góry DZIENX
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
focus_oobe
post 07.04.2007 - 14:37
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

co bedzie po smierci ciala fizycznego ?..ja mysle w ten sposob :)..
jezeli czas nie istnieje to reinkarnacja, wszystkie twoje wcielenia odbywaja sie jednoczesnie(slowa Darka Sugiera :)) [(w roznych wymiarach czy na roznych czestotliwosciach swiadomosci) twoja wizja raju, parku czy jak tam to sobie nazwiesz kreuje sie teraz w swiecie fizycznym] ..no a co za tym idzie po smierci ciala fizycznego.. w zaleznosci od tego w jaki sposob umrzesz (jezeli smierc przyjdzie nieswiadomie mozesz nie zauwarzyc roznicy i kontynuowac niby fizyczny byt TAM POZA i czekac az ktos cie uswiadomi co sie tak naprawde stalo-jednym slowem przeje*ane heh) ..po smierci bedziesz tym kim teraz jestes, czysta swidomoscia z pamiecia doswiadczen.. zachowana swidomosc podczas smierci i spokojny umysl pozwoli ci przejsc do parku bez wiekszych problemow.. a potem czeka cie tylko WOLNO??, MI?Ó?? i poszerzanie swojej ?WIADOMO?CI:D..

/troche to zakrecone ale to przez to ze sam jestem troche zakrecony hehe.. mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie :).

trzymajcie swidomosc TU i TERAZ! ..pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park