Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wypadam Z Ciała, czy nieodwracalnie zaprogramowałem się na wychodzenie?
oooxoxooo
post 30.03.2008 - 20:39
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3800

miesiąc temu kupiłem książkę "podróże do życia po śmierci" BRUCE'A MOEN'A i postanowiłem przeczytać ją skrupulatnie, robiąc sobie jednocześnie przerwę od praktykowania OOBE. wcześniej starałem się wychodzić każdej nocy...

pojawił sie problem... otóż, wypadam z ciała. opuszczam ciało w różnych momentach, czy tego chce czy nie. zdarza mi sie to np. kiedy budzę się rano i chcę szybko wstać, bo śpieszę sie do pracy. wstaję, ale ciałem astralnym... staje wtedy na środku pokoju i mówię "what da heeelll?!". nie mam problemów z powrotem, ale takie systuację mogą być niebezpieczne i chciałbym pozbyć się tego całkwicie, by mieć absolutną kontrolę nad swymi wyjściami. dziś np. podczas popołudniowej drzemki, zadzwonił telefon. spadłem z łóżka i próbowałem odebrać, ale nie udało mi się, bo oczywiście moje ciało wciąż w tym łóżku leżało. a gdyby to nie był telefon, tylko np. pożar? oczywiście... jakie jest prawdopodobieństwo? ale jednak jest! dobrze, że w miarę szybko orientuję się, że to oobe... wcześniej myslałem, że to może fałszywe przebudzenia, ale niestety...

czy nieodwracalnie zaprogramowałem się na wychodzenie?

jeśli ktoś mógłby dać mi jakieś wskazówki, jak to wszystko znów wyregulować to będę wdzięczny.
jeśli ktoś ma podobnę doświadczenia, to proszę o podzielenie się nimi.

PS. wychodzi na to, że nawet kiedy chciałbym zaprzestać oobe, to nie mógłbym tego zrobić... tak, wiem... "raz otwarta brama i takie tam", ale powiedzcie... taka niemoc może być okropnie upierdliwa. mam nadzięje, że jest to jednak chwilowe... pomimo tego, że trwa już prawie miesiąc.

ox
pozdrawiam ciepło
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tom
post 30.03.2008 - 20:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

doświadczenia to ja nie mam w "niewychodzeniu"... bo póki co staram sie wychodzić, więc nie zdażyło mi sie bym nie chciał wyjśc;p
Ale zdaje sie, że i tak przejdzie :-) no, może zmniejszy sie częstotliwość:] olej oobe i powinno po jakimś czasie znormalnieć :)
Tyy...ale normalnie nie jeden Ci zazdrości tych częstych wypadów ;-)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic