|
Trzy razy miałem aktywacje świadomości to znaczy nie były poprzedzone tekstem słownym. Mianowicie o 1h w nocy kładę się zamykam oczy po 10 min zasypiam(reset świadomości) po 30 lub 50 min moja świadomość się załącza będąc już w głębokim transie czasem powodują to wibracje a innym razem od tak, nie wiem, z jakiej przyczyny. Żeby znaleźć "kluczu" tych przebudzeń samoistnych. Zakładam ze wiele czynników na to wpływa aktualny stan umysły, rozluźnienia, afirmacja itp.., Lecz w tych trzech przypadkach zastosowałem tylko przed snem afirmacje.
Na ftp jest plik mp3 o nazwie "Programowanie Umysłu" lektor w tle relaksujących rytmach muzycznych wprowadzając słuchacza w lekki trans. Stara się wywołać pozytywne myśli, przygotowany tekst ma na celu zaprogramować podświadomość na tory optymistycznego podchodzenia do wielu wątków w życiu.
Może by stworzyć taki kawałek "Programowanie Umysłu - OOBE) z dobrze przygotowanym tekstem, czyli: Afirmacji, inf. typu dziś opuścisz ciało, pomyśl, jakie to wspaniałe uczucie być wolnym.....itd Istotne żeby tekst był łatwy w odbiorze treść działający dobrze na wyobraźnie skłaniał podświadomość, aby aktywowała świadomość będąc już w fazie snu czy tez wkraczając w ten stan, aby był bardzo sugestywny. Powiedzmy fundamentalnie z pierwotnego tekstu "Programowanie Umysłu" można było by podobnie ułożyć wstęp środek i zakończenie jak jest tam tyle ze z treścią OOBE :) muzyka tamta jest idealna do podkładu.
|