Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sny
Jakie sny wolisz?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 52
Goście nie mogą głosować 
chacken
post 11.01.2008 - 19:42
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3019

Szukałem na forum ale nie znalazłem takiego tematu ;P
W tym temacie chciałbym aby każdy napisał czy woli sny nieświadome ala przygodowe , koszmary ,
czy moze Ld.

Ja osobiście wolę zwykłe sny ale nie koszmary ponieważ w Ld PRAKTYCZNIE nic nie stanie się bez twojej wiedzy a w zwykłych snach mimo że nie jest sie świadomym to wszystko co tam się odbywa jest bardzo miłe i fajnie. Żadko kiedy poleci się /chodzi o latanie/ w zwykłym śnie ale jak już to się zdarzy to jest niesamowite przeżycie ponieważ nie oczekiwaliśmy tego a w LD lecimy bo chcemy i nie ma już takiej zabawy(znaczy jest ale nie aż taka). W zwykłym śnie jak ktoś mówi to mówi to jakby ze swojej woli i mówi coś czego (jak potem zazwyczaj się okazuje) wcale nie oczekiwaliśmy tak jak to bywa w LD(nie zawsze ale bywa).Takie jest moje zdanie i proszę go nie krytykować ponieważ każdy odbiera wszystko inaczej.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 01.04.2008 - 12:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

Ja tam lubie wszystkie, ale najbardziej przygodowe - s-f/fantasy jeszcze najlepiej z częściową świadomością.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic