Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Podświadomość
pieczywo
post 07.04.2007 - 07:10
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Ostatnio mialem cos takiego:
Jakos w srodku nocy, miedzy jawą a snem. Słysze w głowie: "Teraz wstan". Od razu obudzilem sie z letargu i przystapilem do dzialania. Szybko wyobrazilem sobie jak sie odrywam od ciala. Tak tez sie natychmiast stalo, wstalem dostroilem sie itd. Już byłem w POZA. Dodam, ze wczesniej wychodzilem juz ta (pozornie łatwą) metodą.

Chcialbym dowiedziec sie jak, kiedy, ogolnie w jakich sytuacjach slyszycie podpowiedzi podswiadomosci?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pieczywo
post 08.04.2007 - 20:17
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Przypomnial mi sie jeden z pierwszych tekstow podswiadomosci. To było jedno z moich pierwszych OBE. Uczylem sie poruszac, dostrajac... byłem na podwórku, przed domem. Nagle uslyszalem w "głowie": "Teraz musisz jeszcze sie nauczyc jak odzyskiwac energie". Wróciłem do ciała.
niekiedy były to krótkie zdania czy pojedyncze słowa... Niekiedy długie konwersacje, ktorych niestety mało pamietam.
Zbyszek: wiem, ze podswiadomosc to tez JA. Jednak nie to samo, ktore teraz pisze na klawiaturze.

Discoverer: Mysle, ze afrmacja to taki zapis polecenia dla podswiadomosci, bez niej (afirmacji) chyba nigdy nie wyszedl bym z ciala, chociaz z biegiem czasu zdarzaly sie spontany.
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 09.04.2007 - 17:18
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

CYTAT(pieczywo @ 08.04.2007 - 21:17) *
Zbyszek: wiem, ze podswiadomosc to tez JA. Jednak nie to samo, ktore teraz pisze na klawiaturze.

Discoverer: Mysle, ze afrmacja to taki zapis polecenia dla podswiadomosci, bez niej (afirmacji) chyba nigdy nie wyszedl bym z ciala, chociaz z biegiem czasu zdarzaly sie spontany.

Nie chce cie przemeczac ale- to samo- tyle,ze nie takie samo.Dlatego afirmacja dziala i cala treszta.

To nie takie samo ,to jak by byc na golaska po przywyknieciu do ubrania.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic