Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Odzyskania
6umerang
post 10.04.2008 - 16:28
Post #1

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

Sam się przymierzałem wielokrotnie do odzyskania omawianego przez Moena, ale jakoś spękałem sądząc, że to nie możliwe i jest wymysłem autora, ale chciałbym poznać waszą opinię

- czy ktoś z mentalnych podróżników odzyskał jakąś zmarłą osobę i uzyskał przy tym potwierdzenie owego zdarzenia na podstawie danych osobych owej osoby lub innych namiarów, które doprowadziły go do ewidentnego dowodu, że odzyskanie jest faktycznie możliwe?

Sam temat odzyskania mnie nie interesuje, chciałbym raczej dowiedzieć się, czy ktoś dzięki odzyskaniu otrzymał niepodważalny dowód (na razie niepodważalny dla siebie, ale nie udowadniający dla ogółu), że spotkał zmarłą osobę o pewnym imieniu, nazwisku, w pewnym wieku, która podała mu swoje dane i kilka sekretów, żeby można było to porównać z sytuacją w realu i potwierdzić istnienie owego zjawiska - odzyskania...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
r_m
post 12.04.2008 - 16:32
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 11

po to forum żebyś pytał - wyczuwam u Ciebie ten zapał do nieznanego u mnie czasem jest przesyt ;]

Odzyskania - czemu porzuciłem jakoś zapał do tego minął, trochę nie widzę sensu (niby jest ta pomoc i lubię pomagać ale nie mam takiego parcia do odzyskiwania jak do pomocy fizycznym ludziom w Tu i Teraz) co jeszcze nie wiem czasem ciężko na słowa przełożyć to co w środku siedzi wolę często milczeć ;]

Gdzie teraz bywam - znowu, znowu i znowu wróciła do mnie ścieżka Castanedy ( Carlos Castaneda ) jest ona tak mi bliska i znajoma że ciągle do niej wracam albo mniej świadomie czasem nią kroczę (napisało mi się jakby nie wiem kim był ale ch** z tym to tylko słowa ;]). W skrócie chodzi o świadomość, kroczenie ścieżką serca oraz zlikwidowanie w sobie opisu świata który został mi wklepywany od urodzenia przez społeczeństwo. Do tego od czasu do czasu kombinowanie z ld i obe niestety czasowo mam kiepsko (praca i trochę lenistwo ;]) i ciężko mi to wychodzi. Badanie odmiennych stanów świadomości. Eksploracje z hemi-sync (The Gateway Experience) i coś tam pewnie się jeszcze znajdzie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic