oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Relacja Filmowa Ze Spotkania Z Brucea Moenem, jak powstala swiadomosc
Zbyszek
post 08.12.2007 - 09:43
Post #1

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Wklejam filmik nagrany wWarszawie. Rece mi sie trzesly przy kreceniu ale za to dobrze slychac co Bruce mowil.

ps. tutaj audio: haslo oobe.pl

http://pieczywo.diinoweb.com/files/promocj...ki%20brucea.mp3

W Warszawie bylo fajnie. Spotkalem pare interesujacych osob, czekajac na Brusa.Na sali wykladowej bylo wielu ludzi. W napieciu czekali na jego opowiesci .Po wykladzie zadawano mu pytania. Niesmialo formulowane ,pelne nadzieji..Sporo bylo tam starszych ludzi,robiacych notatki.Koncowka byla super.Jakis jasnowidz dawal rady,przyciagajac gapiow do siebie.Raz nawet zasnalem i mnie wywalilo z ciala.Ciagnalem panie w pierwszym rzedzie za plaszcze,myslac ze cos postrzega.
Kiedys w czasie wykladow pod Poznaniem ,zasnalem w czasie Brusowej pogadanki,chrapiac na cala sale. O dziwo bylem calkiem swiadomy. Wyladowalem na jakiejs planecie obok grajacej, wielkiej postaci w golfa.Postac ta przywalila kijem w kuleczke swiadomosc. Strzal byl super. Swiadomosc ta poleciala w sina dal,roztrzaskujac sie na male czasteczki."20 minut potem ,Brus opowiedzial swoja przygode.Byla podobna.Zaoszczedzona mu tylko kija golfowego.
Zobaczcie sami.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zbyszek
post 14.04.2008 - 23:04
Post #2

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

[quote name='Zbyszek' date='13.04.2008 - 14:41' post='41605']
Moje szukania ciałek posunęły się znacznie do przodu. Koncze książkę Brusa i zdałem sobie sprawę ze nasze próby robione są na całym świecie. Dosyć dobrze rozpracowana jest górna cześć zagadki- wyższe części.. Teraz czas na dolne części człowieka, na rozpracowanie podświadomych zjawisk . Na zlocie się obmówimy i powiem co sam znalazłem. Przedstawię zainteresowanym sytuacje sondy-ducha i co ona za jedna.Brak poczucia ciągłości trwania.
Będziemy szukać dalej razem . Zdziwi mnie sukces Brusa w eksploracjach partnerskich.
Odwiedzam go teraz co noc prosząc o wyjaśnienia idei zawartych w jego ostatniej książce. Pol świadomy szwendam się po fokusach. haha

dzień następny, zrozumiane idee prze ze mnie we śnie , znajduje wspaniale opisane w jego książce. Podrożę nocne w czasie snu są bombastyczne .

Dopisek.
Skończyłem wreszcie nowa książkę Brusa i siedziałem na końcu jak zahipnotyzowany..Nie rozumie jak on tego dokonał.Te jego rozmowy są super materiałem do przemyśleń.

Na samym końcu pokazał klasę. ho ho.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park