|
|
09.04.2007 - 19:00
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czesc
Czesto miewam wibracje i juz sie ich nie boje jednak po wibracjach trace swiadomosc tego co sie dzieje i chyba zamiast wyjscia z ciala doznaje swiadomego snu gdzie mam wplyw na wszystko i moge wszystkim sterowac i manipulować. Od jakiegos czasu (na poczatku nie zdarzalo mi sie to podczas swiadomych snow) w swiadomych snach potrafie przybywac coraz dłużej i zmieniam kilkakrotnie miejsca podczas jednego nazwe to seansu zatrzymujac sie na chwile w miejscach ktore w jakis sposob przykowaja moja uwagę w celu lepszego zapoznania sie z otoczeniem. Pojawia sie tu mały problem poniewaz za kazdym razem gdy zbyt długo przebywam w danym miejscu pojawia sie jakas postac która nie jest mile nastawiona do mojej osoby i czesto wyglada na silniejsza, większa odemnie a czasem nawet nieludzka. Na poczatku bałem sie i budziłem sie ze snu czesto przerazony jednak z czasem przestałem bac sie i nawet podejmowalem walke co w rezultacie prowadziło do znikniecia takiej postaci po czym mogłem dalej poznawac miejsce ktore mnie cikawiło. Niestety ta postac wracała po jakims czasie, doszedlem do wniosku ze tylko je neutralizowałem na chwile. Nazwałem takie postacie STRAZNIKAMI. Obecnie podczas swiadomego snu nie robie nic innego jak pojawiam sie w miejscach i szukam tych postaci zeby je zlikwidowac, raz nawet udało mi sie złapac taka postac i lecac z nia trzymając ja przy boku chciałem odesłac ja w miejsce z ktorego przybyła jednak nie doleciałem tam, obudziłem sie przed samym celem. W ostatnim swiadomym snie doznałem czegos takiego, zaraz po przejsciu w swiadomy sen lezałem w łóżku a nademna stała postac w czarnym płaszczu z czarnym kapturem, nie widziałem twarzy, ta postać powiedziała do mnie "Jestem Łowcą", oczywiscie przestraszyłem sie i sie obudziłem, nie jestem w stanie powiedziec czy ta postac była zła czy dobra ale mam jakas ochote spotkac sie z nia znowu. Mam takie pytanie czy ktos spotkał sie z czyms podobnym podczas snu ? jesli tak to prosiłbym o opisanie swoich przezyc , jestem bardzo tym zaciekawiony. |
|
|
|
![]() |
09.04.2007 - 21:29
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
gdyby tylko mowili nie bylo by nic w tym zlego ... moze zebys jasniej mnie zrozumial przebywam w miejscach gdzie jest duzo ludzi i nie wszyscy wydaja sie podejrzani wielu ma dobre nastawienie badz neutralne ale jak wypatrze złą osobe to ona juz wie ze ja wiem i zaczyna mnie atakowac na co odpowiadam obrona, nigdy nie zaatakowalem pierwszy, ja sie zawsze tylko bronie
|
|
|
|
10.04.2007 - 20:55
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Brzmi interesujaco. Ciekawe jak je namierzasz i rozpoznajesz zagrozenie.Jak mozesz ,napisz cos o swoich odczuciach.
|
|
|
|
Wojownik Czy Ktoś Sie Z Czyms Takim Spotkał ? 09.04.2007 - 19:00
Zbyszek Wyglada,ze z twoim nastwawieniem, to straszysz po ... 09.04.2007 - 19:35
Wojownik CYTAT(Zbyszek @ 09.04.2007 - 20:35) ... 09.04.2007 - 20:09
Zbyszek Wybacz dzielny wojowniku.Mialem na mysli.ze ciebie... 09.04.2007 - 20:36
Wojownik z kazdym ktory stanowi dla mnie zagrozenie i probu... 09.04.2007 - 21:05
Zbyszek Bruce w ostatniej ksiazce ,klarownie opisal niepor... 09.04.2007 - 21:19
Wojownik na poczatku sami sie pojawiali w dosc przerazajace... 10.04.2007 - 22:57
flyer to co masz to LD a nie OBE wiec ci straznicy to ty... 11.04.2007 - 22:27
Zbyszek Kursy Brucea w Polsce sa praca w wyobrazni. Teraz ... 12.04.2007 - 20:13![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |