|
Do Centrum Deja Vu zostałem przerzucony dzisiaj w LD po tym jak śnił mi się trzy razy ten sam sen (w połowie ostatniego powtórzenia odzyskałem świadomość w pełni i zmieniłem wydarzenia, wówczas mnie przeniosło do tego centrum).
Czy ktoś był lub słyszał o takim miejscu w Poza? Jakieś pomysły do czego to może służyć?
Miejsce bardzo przypominało przychodnię lekarską i zresztą na wielkiej czarnej tablicy było sporo różnych nazwisk i numerki pokoi, w których urzędują. Mimo wyglądu przychodni i sporych ilości ludzi czekających na wizytę(?) nie było tego nieprzyjemnego uczucia jakie zazwyczaj się ma w szpitalach i przychodniach - było tam biało, czysto i ładnie - przyjemnie wręcz, ale wrażenie czegoś na kształt przychodni było mocne...
To nie joke, pytam poważnie - pewnie to psikus mojej podświadomości, ale upewnić się nie zaszkodzi :)
--edit--
A może te wszystkie miejsca w f27 są po prostu kreacją naszej podświadomości - chodzi o to, że może nam umysł pewne rzeczy kreuje w postaci miejsc, zdarzeń, osób, byśmy mogli - będąc już tam poznać pewne mechanizmy, albo zjawiska - dotyczące zarówno nas, jak i świata??
No bo ktoś był w Centrum Deja Vu?? Raczej nie - a wyglądało jak takie typowe miejsce z f27... A czy ktoś odwiedził np. Centrum Uzdrowień nigdy o nim nie czytając nawet zdania i nie słysząc o nim od innych?
|