Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie
Deashay
post 22.04.2008 - 08:13
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3098

Mialem dzisiaj dziwna sytuacje...

Mianowicie mialem sen, w trakcie jego trwania zorienotwalem sie ze to nie jest prawdziwe, ale mimo tego nie moglem w zaden sposob na niego wplynac... probowalem zmieniac to co sie dzialo ale nic to nie dawalo. Zero efektu... Stalem jeszcze chwile i obserwowalem. Jakies 30 sek pozniej sie obudzilem zupelnie zdekoncentrowany... o co chodzi? Mial ktos cos takiego? Niestety nie mam czasu by szukac czy cos takiego bylo juz na forum... chwile pozniej zasnalem ponownie i probowalem sie wtedy utrzymac na nogach, tzn. stalem ale nie moglem zlapac rownowagi i prawie sie przewracalem. Wyraznie czulem ze stoje na jakiejs powierzchni ale jakbym mial za slabe nogi i nie mogl stac... dziwne takie... tym bardziej ze nie mialem "wizji" tzn tylko czulem.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 22.04.2008 - 12:02
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

Też tak czasami mam, lecz ja się tym nie przejmuję bo nie wiem czemu ale właśnie tak najbardziej lubię. Wyobraźnia naprawdę potrafi wymyślić takie rzeczy na które nie wpadłoby się samemu.
Jednak gdy już naprawdę chcem nad tym panować, tworzyć itp. to mam na to jedno rozwiązanie, należy się wqrwić, tylko tak solidnie, jak by się chciało coś rozpier... To jest chyba jakiś rodzaj manifestacji władzy, przywołanie do posłuszeństwa lub coś w tym stylu. Ja jeśli nie mogę czegoś stworzyć lub wychodzi to nie takie jakbym chciał to po prostu wykrzykuję głośno co bym chciał i to działa. Jest jeden minus, pod wpływem dużych emocji można się obudzić albo po prostu chcąc wykrzyknąć jękniesz coś wybudzając się, miałem tak na początku ale teraz już efekty uboczne nie występują.
Powodzenia.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic