Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pytanie
Deashay
post 22.04.2008 - 08:13
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3098

Mialem dzisiaj dziwna sytuacje...

Mianowicie mialem sen, w trakcie jego trwania zorienotwalem sie ze to nie jest prawdziwe, ale mimo tego nie moglem w zaden sposob na niego wplynac... probowalem zmieniac to co sie dzialo ale nic to nie dawalo. Zero efektu... Stalem jeszcze chwile i obserwowalem. Jakies 30 sek pozniej sie obudzilem zupelnie zdekoncentrowany... o co chodzi? Mial ktos cos takiego? Niestety nie mam czasu by szukac czy cos takiego bylo juz na forum... chwile pozniej zasnalem ponownie i probowalem sie wtedy utrzymac na nogach, tzn. stalem ale nie moglem zlapac rownowagi i prawie sie przewracalem. Wyraznie czulem ze stoje na jakiejs powierzchni ale jakbym mial za slabe nogi i nie mogl stac... dziwne takie... tym bardziej ze nie mialem "wizji" tzn tylko czulem.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ManciaQ
post 22.04.2008 - 16:53
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4209

Ema jestem na razie poczatkujaca..... chcialabym zapytac o cos... czasami miewam sny, w ktorych jestem w pelni swiadoma, mysle "spiac" o tej sytuacji, co zrobic, gdzie jestem, co komus odpowiedziec itp.
po przebudzeniu wiem dokladnie lub troszke mniej dokladnie co mi sie snilo, co sie dzialo, wiem nawet o czym wtedy myslalam (spiac?). zastanawia mnie czy to sa sny czy LD?
niestety...te sny sa stosunkowo czesciej dosc straszne i niezbyt mile.....
pozdrawiam....
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic